Tomislav Goluban izbacio videospot za pjesmu “Polako starim”
2. lipnja 2017.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Tomislav Goluban izbacio videospot za pjesmu “Polako starim”

”Polako starim” novi je videospot Tomislava Golubana koji u dinamičnoj country melodiji pretresa boljku svakoga od nas, vrijeme koje nam leti pred nosom, a rado bismo ga usporili. 

”Ova pjesma nekako je postala rođendanska. Ekipa ju je odlično prihvatila, a na kraju krajeva, ovo je za svakog od nas vrlo osobna tema. Hoćete li je doživjeti depresivno ili se s godinama još više razmahati, ovisi samo o vama. Biti mlad ili star ionako nije stvar godina, već  životne energije u nama!”, ističe Tomislav.

Emisije koje uređuje na Hrvatskom radiju i prijatelji spremni na suradnju, inspirirali su ga na ovaj radnjom jednostavan, a vrlo znakoviti spot. U njemu se, uz Golubana, pojavljuje i radijski mu kolega Robert Urlić, čija brada postaje glavni motiv videa.

”Iako su brade u posljednje vrijeme sve popularnije, Urlićeva je žrtvovana za timeline u spotu kako bismo prikazali da je starenje proces na koji, suprotno mišljenjima, ipak možemo utjecati. Ne znam za vas, ali nama blueserima  moment zaustavljanja vremena nije stran!’‘, zaključio je Goluban.

Spot je snimljen u frizerskom studiju “Maja” u Martinišću gdje je istoimena vlasnica tijekom nedjeljnog popodneva uljepšava Golubana i Urlića, a režiju potpisuje Zoran Stajčić.