Volontiraj na Tabor Film Festivalu!
7. lipnja 2017.
Music Box (7431 Članci)
Podijeli

Volontiraj na Tabor Film Festivalu!

Tabor Film Festival poziva sve zainteresirane volontere da se priključe i sudjeluju u realizaciji jubilarnog 15. izdanja koje će se održati u dvorcu Veliki Tabor od 6. do 9. srpnja.

Svi izabrani kandidati pridružit će se velikoj volonterskoj obitelji koja je nastala prošle godine. Prilika je to za skupiti dragocjeno iskustvo, upoznati nove ljude i pritom se dobro zabaviti.

Radna mjesta volontera su: 1) info pult 2) ulaz festivala 3) parking i kamp 4) dvorac 5) dvorane za projekcije 6) backstage hospitality 7) stagehand 8) čišćenje. Uvjeti  su:  a) punoljetnost b) dostupnost tijekom festivala za jednu smjenu dnevno  c) snalaženje u timskim  i individualnim zadacima e) solidno znanje engleskog jezika f) marljivost, odgovornost, pouzdanost i točnost.

Svi volonteri imat će osigurana tri obroka dnevno, bezalkoholno piće tijekom radnog vremena, smještaj, četiri majice, besplatan prijevoz u suradnji s Presečki grupom te kupanje u Termama Olimia i Tuhelj. Svi koji savjesno ispune dogovorene obaveze dobit  će službenu zahvalnicu kao potvrdu za volontiranje, besplatnu kartu za iduće izdanje Tabor Film Festivala te mogućnost dugoročne suradnje na drugim projektima tijekom godine u organizaciji Udruge Gokul i Hangtime Agencyja.

Prijave traju do 18. lipnja na mail volonteri.tff@gmail.com, a svi zainteresirani u njima  trebaju poslati kratko motivacijsko pismo od 8 do 10 rečenica u kojem će između ostalog istaknuti svoja znanja, vještine i iskustvo u prethodnim projektima (ako ga imaju) te zašto bi baš oni trebali biti izabrani u organizacijski tim. Uz motivacijsko pismo posebno treba istaknuti  osobne podatke (starost, adresa stanovanja, obrazovanje), kontakte, veličinu majice, dodatne napomene ako ih ima te jesu li u mogućnosti volontirati u danima neposredno prije i nakon samog održavanja festivala. Nepotpune prijave neće se razmatrati.

Organizatori će se s povratnom informacijom o odabiru volontera javiti najkasnije do srijede, 28. lipnja. Za sve dodatne upite oko volontiranja može se javiti na gore navedenu e-mail adresu. Svi koji koji neće volontirati mogu kupiti festivalske ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 195 kuna, na ulazu će koštati 240 kuna. U prodaji su i dnevne ulaznice s cijenama 65/80 kuna za četvrtak i nedjelju odnosno 85/100 kuna za petak i subotu. Kamp koji je otvoren dan prije i nakon Festivala je uključen u cijenu.

Ove godine će na Tabor Film Festivalu osim preko 200 filmova iz Hrvatske i svijeta moći uživati i u nastupima glazbenih imena kao što su Urban & 4, Let 3, My Baby, Jimmy Stanić & Sexy Boys, Kries, Matija svira Arsena, Kries, M.O.R.T. i brojna druga na čak pet pozornica. Ulaznice možete nabaviti OVDJE.