#NewMusicFriday: Universal i Music Box pripremili za ovaj petak girl power playlistu
9. lipnja 2017.
Nikola Knežević (2322 Članci)
Podijeli

#NewMusicFriday: Universal i Music Box pripremili za ovaj petak girl power playlistu

I ovoga petka donosimo ti glazbene novitete zajedno s Univeral Musicom Hrvatska.

London Grammar, Lorde, Katy Perry i Jhená Aiko samo su dio girl power Digster #NewMusicFriday playliste na Deezeru.

London Grammar – Truth Is A Beautfiul Thing

Genijalni britanski trojac London Grammar s početkom godine krenuo je u objavljivanje novih pjesama za novi studijski album. Tako je u siječnju objavljena “Rooting For You”, a u veljači pjesma “Big Picture”. Sada je došlo vrijeme i za treću pjesmu s nadolazećeg albuma, nasljednika uspješnog prvijenca “If You Wait” iz 2013. godine. Objavljena je i pjesma “Truth Is A Beautiful Thing”, naslovna stvar albuma koji izlazi 9. lipnja.

Lorde – Sober

Tristotinjak obožavatelja je nedavno imalo priliku uživati u njezinim starim hitovima, ali i jednoj sasvim novoj pjesmi, “Sober”. Pjevačica je na intimnom koncertu koji je održala u restoranu Pappy & Harriet’s u Kaliforniji premijerno izvela ovu pjesmu sa svog nadolazećeg albuma “Melodrama”. Premijerno ju poslušajte na našoj playlisti.

Katy Perry – Witness

Katy Perry je objavila novi album pod nazivom “Witness” i najavila turneju na jesen. Početak velike turneje je 7. rujna, a ulaznice su u prodaji još od 22. svibnja. Naslovna pjesma “Witness” nalazi se na našoj playlisti.

Jhené Aiko – While We’re Young

Jhené Aiko ima novi singl, “While We’re Young”, što je njezina svojevrsna oda romantičnim željama. Najvjerojatnije oda njezinom dečku Big Seanu, “While We’re Young” dijeli emocinalno zadovoljstvo njezine neprekidne ljubavi.

 Uz spomenute, preostali noviteti čekaju vaše preslušavanje na #NewMusicFriday playlisti na Deezeru!