FOTOGALERIJA: Ovako je bilo na prvom danu Rise Up-a u Poreču uz Johna Newmana i druge
10. lipnja 2017.
Nikola Knežević (2621 Članci)
Podijeli

FOTOGALERIJA: Ovako je bilo na prvom danu Rise Up-a u Poreču uz Johna Newmana i druge

U fantastičnoj atmosferi jučer je započeo glazbeni spektakl Rise up festival u Poreču. Prvoga dana nastupili su Vindon Havin koji su zagrijali atmosferu, Icona Pop, John Newman i Roger Sanchez, koji je atmosferu doveo do usijanja.

John Newman odradio je i bis na pozornici, pri čemu je zahvalio – od organizatora do zaštitara, a posebnu poruku uputio je i bendu Rudimental, s kojima je započeo svoju karijeru, a koji nastupa na Rise up-u danas. Večeras se vrata festivala otvaraju oko 19,30 sati kada će atmosferu zagrijavati lokalni DJ; nakon čega nastupaju Stereo MC’s, Redfoo, Rudimental i Faithless DJ set.

Stereo MC’s prvi su britanski hip – hop bend i pionir dance scene, najpoznatiji po plesnim klasicima We Belong in This World Together”, “Step It Up”,”Connected”, “Deep Down and Dirty”.

Stefan Kendal Gordy, poznat pod nazivom Redfoo from LMFAO, američki je pjevač, plesač, DJ i reper. Bio je osnivač muzičkog dvojca LMFAO, najpoznatiji po svom hitu “Party Rock Anthem”, koja je na YouTubeu skupila 1,3 milijardu klikova.

Za ljubitelje drum&bassa nastupa jedan od najpopularnijih d&b bendova današnjice Rudimental koji su dosegli platinastu prodaju albuma diljem svijeta. Hit „Feel The Love” ostvarili su s Johnom Newmanom koji im je i zahvalio prilikom jučerašnjeg nastupa.

Sister Bliss zatvorit će Rise up festival svojom elektronskim glazbenim hitovima kao što su “Music Matters”,  “Salva Mea”, “God is DJ”, “Insomnia”, “We Come 1”. S tim hitovima duo Faithless ušao je u analogiju moderne glazbe s više od 15 milijuna prodanih primjeraka albuma.

Više o tome kako je bilo jučer i o atmosferi pogledajte u galeriji Roberta Marića.