Vinyl slavi drugi rođendan uz razna iznenađenja i koncert Sare Renar
11. veljače 2017.
Nikola Knežević (2803 Članci)
Podijeli

Vinyl slavi drugi rođendan uz razna iznenađenja i koncert Sare Renar

Vjerovali ili ne, u ponedjeljak, 13. veljače Vinyl slavi drugi rođendan! Tijekom cijelog dana očekuju vas različita iznenađenja, pića dobrodošlice, izložba i prostorne intervencije brojnih likovnih umjetnika koji su dosad izlagali u Vinylu.

Bit će tu i DJ-i koji će vas rasplesati od popodneva do fajrunta, a vrhunac proslave bit će glazbeno-scenski performans ‘Gdje povlačiš crtu?’ Sare Renar i suradnika, kojim se Hrvatska nedavno predstavila u međunarodnom radiofonskom projektu ‘Rođendan umjetnosti’.

U ‘Gdje povlačiš crtu?’, uz Saru Renar i njezine stalne suradnike Zdeslava Klarića i Konrada Mulvaja, sudjeluju glazbenici Vedran Peternel i Ivan Laić, te članica Drame HNK u Zagrebu Dora Lipovčan, oblikovanje zvuka potpisuje Mateo Patekar, a dramaturgiju Nora Krstulović.

Hrvatski je nastup zaslužio najviše ocjene strane i domaće javnosti i kritike, a zašto – provjeriti možete uživo u Vinylu 13. veljače jer će upravo novom izvedbom projekta ‘Gdje povlačiš crtu?’ proslaviti prve dvije godine rada kluba!

Ulaz je, naravno, besplatan!