Lea Mijatović ima novu pjesmu koja zvuči totalno drugačije od prvog solo singla
13. lipnja 2017.
Nikola Knežević (2784 Članci)
Podijeli

Lea Mijatović ima novu pjesmu koja zvuči totalno drugačije od prvog solo singla

“Ljubi me” je naziv nove pjesme Lee Mijatović, bivše pjevačice Teške industrije, koja se nedavno odlučila na solo karijeru.

Ovo je drugi singl na kojem je radio Igor Ivanović s Markom Vojvodićem, kako na glazbi tako i na tekstu. Produkciju je radio Igor, baš kao i video produkciju spota zajedno sa Sandrom Mihaljević.

Vruće ljetne noći su stvorene za ples i poljupce pa sam pozvala najbolju ekipu i napravila tulum. Bilo je ludo i nezaboravno, neki pričaju da je  sve dokumentirano… Koliko je bilo plesa i poljubaca najbolje je da pogledate iz priloženog videa“, istaknula je uvijek nasmijana i vesela Lea.

Na “tulumu” u spotu se cijeloj ekipi pridružio i hrvatski košarkaški reprezentativac i igrač Cibone, Željko Šakić, koji je u ovom videu pokazao svoje plesne sposobnosti. Spot je sniman u zagrebačkom klubu Pločnik, za makeup se pobrinuo TB Make Up tim, styling potpisuje Bite My Style, a dio beauty ekipe je i Larita studio.

Lea Mijatović je tako objavila već drugi solo singl u nizu, iako nešto komercijalniji od “Ti me jedini znaš”, ali vjerujemo kako se Lea još traži ne bi li došla do onog zvuka koji će ju predstavljati u najboljem svjetlu.