FOTO: Cortex Thrill s novom postavom otvorili novi studio – Endurance (Cortex Lab)
9. veljače 2021.
Music Box (10094 Članci)
Podijeli

FOTO: Cortex Thrill s novom postavom otvorili novi studio – Endurance (Cortex Lab)

Cortex Thrill otvorili su novi studio “Endurance” (Cortex Lab) u novoj postavi grupe koju čine dvojac Ivo T. Montina i Robert Grizilo. 

Sven Gleđa više nije dio projekta zbog manjka vremena i zahtjevnog studijskog rada na domaćim komercijalnim projektima. S druge strane Robert Grizilo je od samih početaka u grupi i prvi demo uraci su bili rađeni u ovoj, takoreći novoj-staroj postavi.

Foto: Ana Grizilo

“Produkcija se radi u profesionalnom programu Cubase 10 Pro i konzoli Multi touch RAVEN Core Station Desk by SLATE Technology, UAD i SLATE fx enginom i VST instrumentima Reasona, Sylentha, Nexusa pa sve do Kontrol komplete i Arturia Analog Laba. Produkcija je isključivo “in box” što ne umanjuje njezinu kvalitetu u današnje vrijeme, a pogotovo ako to radi netko tko ima iskustva”, kažu dečki i ističu kako se studio isključivo bazira za mastering i miks, remiks i miksanje DJ setova, te produkciju za sve vrste elektroničke glazbe, a uglavnom progressive housea, trancea te hoouse i electro sounda.

Foto: Ana Grizilo

“Isto tako čeka se vinil albuma Cortex Thrill – 3.0 koji će zbog korone biti objavljen za Bonzai Progressive tek na proljeće iako je prvotni datum izlaska bio nekako u ovo vrijeme”, napominju Ivo i Robert koji su prijavili i album za nagradu Ambasadar, a 18. ožujka ćemo saznati tko su laureati ove sve popularnije urbane glazbene nagrade.

Foto: Ana Grizilo