Slavonci ljeti znaju partijati i pozivaju vas na Sava Beach Party vol. 6
17. lipnja 2017.
Nikola Knežević (2788 Članci)
Podijeli

Slavonci ljeti znaju partijati i pozivaju vas na Sava Beach Party vol. 6

Kreativna udruga mladih Limes iz Slavonskog Kobaša, malog mjesta u općini Oriovac u Brodsko-posavskoj županiji organizira 6. po redu Sava Bveach Party koji će biti održan 8. srpnja na obali rijeke Save.

Svim posjetiteljima zagarantirana je odlična zabava uz EDM glazbu za koju će se pobrinuti poznati DJ-i. Ove godine party kreće ranije, već od 18 sati kada će posjetitelji moći uživati uz opuštajuću glazbu koja će dolaskom večeri postajati sve energičnija i napetija!

LINE UP:
Cyberpunk (od 19 do 21 sat i od 4 do 5 ujutro)
Vic Damazi aka DMZ (od 21 sat do ponoći)
Miloš Stankić

Glazbeni entuzijasti bit će zadovoljeni i oduševljeni glazbenom trance vožnjom lokalnog DJ-a i performera Mirka Štimca kroz njegov novonastali trance projekt Cyberpunk. Projekt Cyberpunk nastaje kao uvod i približavanje u sve rasprostranjeniji trance zvuk na ovim prostorima nadahnut popularnošću koju je ovaj žanr elektronske glazbe izgradio u Europi i na drugim kontinentima. Cyberpunk stil se može opisati kao euforičan, dinamičan i brz sa povremenim dozama techna i orijentalnih zvukova. Od progressive trance-a, tech-trance-a, uplifting trance-a pa sve do psy-a imate priliku doživjeti elektronsku glazbu u njenom najboljem ruhu.

Adam Živić, poznatiji kao Vic Damazi dolazi iz Sikirevaca, mjesta koje se nalazi na istoku Brodsko-posavske županije i odakle potjeće poznati SickyRaveCi fest kojeg upravo on organizira. Jedna od njegovih najvećih želja bila je nastupiti na najpoznatijoj party plaži Zrće te je 2016. godine u tome i uspio, a sada je resident DJ Beach Cluba „Rocks“ koji je dio trenutno jednog od najpopularnijih klubova na Zrću, Noa Beach Cluba.

Vic Damazi (Foto: Facebook)

Miloš Stankić je EDM DJ/producent iz Brčkog (Bosna i Hercegovina), jedan od prvih DJ-a koji je donio moderni EDM zvuk u svoju državu, te ga mnogi smatraju i najpopularnijim DJ-om iz te branše u BiH. Tijekom svoje karijere nastupao je u mnogim klubovima i festivalima širom regije, te s imenima kao što su Roger Sanchez, Cristian Varela, Joey Suki, Arsien Flame, Uto Karem, Tomcraft, Bang la Decks, Vanilaz, Robert Babicz, SevdahBaby, The Beatshakers, Marko Nastić, Dejan Miličević…

Miloš Stankić (Foto: Facebook)

Kao i do sada, ulaz je besplatan te nema ograničenja za dobne skupine. Ove godine Kreativna udruga mladih “Limes” odlučila je nagraditi neke od posjetitelja.

Sve ostale informacije potražite na službenom FB događaju!