Toni Cetinski koncertnim spektaklom obilježio ovogodišnji Kastel Rock Fest!
20. lipnja 2017.
Music Box (7295 Članci)
Podijeli

Toni Cetinski koncertnim spektaklom obilježio ovogodišnji Kastel Rock Fest!

Do posljednjeg mjesta ispunjen, prekrasan ambijent banjalučke Tvrđave Kastel, bilo je i više nego odlično mjesto za druženje jedne od najvećih regionalnih zvijezda, Tonija Cetinskog sa svojom vjernom publikom.

Ovogodišnji dvanaesti po redu Kastel Rock Fest koji je trajao puna tri dana, zasigurno je bilo događanje koje se ne propušta samo tako. Prva večer festivala bila je rezervirana za najbolje od najboljeg. Tako je i bilo, kada je na pozornicu stao čovjek koji iza sebe ima iznimno uspješnih dvadesetpet godina na glazbenoj sceni.
Jedno je sigurno, Tonijev niti jedan koncert nije isti. Beskrajno energično i emotivno, n
jegove izvedbe, glazbeno zavode publiku, koja ovacijama, pljeskom i plesom ispratili svaku novu skladbu, a upravo spomenuta slika mogla se vidjeti u Banja Luci na koncertu.

Sama publika, kao i Toni, odlučili su iskoristiti svaku minutu za nezaboravno druženje o kojem će se još dugo pričati, a program koji je pripremljen za tamošnji koncert sadržavao je najveće hitove iz bogate glazbene karijere, uključujući aktualni singl “Laku noć”.

Toni predstavlja i potpuno novi, drugačiji zvuk i projekt acoustic/electric. Zajedno sa svojim bendom, svoje pjesme izvodi u novom ruhu, u akustičnim varijantama. Na samom vrhuncu večeri, zahvalio se svima na uvijek posebnom dočeku i gostoprimstvu, a svoje oduševljenje tamošnjom atmosferom, nije ni trenutka skrivao. Nakon Banja Luke i odličnog koncerta, slijedi mali odmor za Tonija i cijelu ekipu, a onda novi koncerti.

Raspored koncerata:

09.7. Budva, Top Hill
14.7. Laško, Festival Pivo in Cvetje
29.7. Ljubno ob Savinji, Flosfest
04.8. Portorož
05.8. Zagorje ob Savi
24.8. Dubrovnik
25.8. Tvrđava Sv. Mihovil, Šibenik
16.9. Vir

Izvor: Hit Records

Foto: Vedran Ševčuk