RockLive Festival objavio raspored izvođača po danima – stigla i dva nova imena
23. lipnja 2017.
Music Box (10919 Članci)
Podijeli

RockLive Festival objavio raspored izvođača po danima – stigla i dva nova imena

RockLive Festival objavio je većinu ovogodišnjih informacija vezanih uz glazbeni dio programa. Bogatom popisu izvođača priključena su dva nova, tu su i DJ imena, te raspored izvođača po danima.

RockLive, festival koji se smjestio na koprivničkom jezeru Šoderica uveseljavat će i ovog ljeta brojne posjetitelje. Od 28. do 30. srpnja, na festivalskoj pozornici smještenoj na otvorenom platou tik uz predivno jezero, ugostit će vrlo zanimljiva imena regionalne scene.

U petak 28.7., prvog dana festivala nastupaju: Živo Blato, Krankšvester, Šank!?, E:S:T:E:R, Ogenj, Cojones, te novo najavljeni SKA-Pecs (SKA-P tribute) iz susjedne Mađarske.

U subotu 29.7., na festivalskoj pozornici naći će se Kojoti, Repetitor, Sassja, Judette, Madred, te novo najavljeni Lika Kolorado, pobjednici ovogodišnjeg HGF festivala.

Osim odličnih bendova, za before/after programe zadužena je Pixel D.J.’s ekipa, dok će publiku nakon koncerata zabavljati, u petak DJ Kneža, te u subotu fra Minga Laptalo & pater Manuel.

Preko dana, u subotu 29.7. udruga Mamuze priprema zanimljive radionice, a održat će se i festivalska biciklijada, dok je nedjelja 30.7. od jutarnjih sati rezervirana za PXL DJ’s i after party na predivnoj plaži uz lokaciju festivala.

U prodaji su ulaznice za ovogodišnji RockLive Festival. Ulaznice možete kupiti isključivo putem sustava Entrio, online na www.entrio.hr ili putem Entrio prodajnih mjesta.  Cijena festivalske ulaznice iznosi 90kn. Cijena festivalske ulaznice na dan održavanja iznosit će 100kn, dok će cijene dnevnih ulaznica biti poznate naknadno.

Foto: Marko Ercegović