Jurica Pađen i Branko Bogunović Pif u Ljetnom vrtu Vintagea
29. lipnja 2017.
Music Box (11078 Članci)
Podijeli

Jurica Pađen i Branko Bogunović Pif u Ljetnom vrtu Vintagea

Na prvi dan srpnja u Ljetnom vrtu bit će održan akustični koncert – To My Friend u Ljetnom vrtu Savske 160, a nastupit će Jurica Pađen, Branko Bogunović PIF te gostujući glazbenici.

Nemoguće je da u svom životu niste čuli neku pjesmu Jurice Pađena jer ovaj glazbenik je svoju karijeru obilježio kroz neke od najvećih bendova koji su svirali na ovim prostorima – Azra, Grupa 220, ITD band, Parni Valjak, Aerodrom i Pađen band.

Jurica Pađen je poznat kao vrlo traženi gostujući studijski glazbenik mnogim hrvatskim glazbenicima, a najzapaženiji je ipak kao autor mnogih hit pjesama drugih izvođača, što dokazuje i njegovo pojavljivanje na više od 30 albuma.

Branko Bogunović Pif je odličan gitarist, koji je kao i Pađen, bio član nekih od vječnih hrvatskih rock bendova – Animatori, Drugi Način i Plava Trava Zaborava, a zadnjih godina nastupa kao solist sa gitarističkim recitalom Crossover Guitar te svira kao prateća gitari legendarnoj Zdenki Kovačiček. Ne treba zaboraviti da je i aktivan kao slikar, a u mlađim danima je radio kao crtač u Zagreb Filmu.

Uz Pađena i Pifa nastupit će još nekoliko imena stare škole hrvatskog rocka, ali to neka ostane iznenađenje. Navratite do Savske 160 ove subote i u ambijentu naše zelene oaze – Ljetnog vrta, pošaljite sve probleme k vragu!