Od 28. rujna u kinima film o kraju heavy metal velikana Black Sabbath – “End of the End”
29. lipnja 2017.
Music Box (10971 Članci)
Podijeli

Od 28. rujna u kinima film o kraju heavy metal velikana Black Sabbath – “End of the End”

Jesen odličnih rock spektakala na filmskom platnu poprilično se zaigrala! Nakon najave Gilmourovog koncerta: Live at Pompeii, ovo je druga dobra vijest

End of The End  je konačna turneja benda koji je doslovno iskovao zvuk metala – Black Sabbath. U četvrtak, 4. veljače 2017. bend je stao na pozornicu u Birminghamu, gradu gdje je sve počelo, kako bi odsvirali svoj 81. i posljednji nastup The End turneje staviviši tako „točku na i“ karijere koja je trajala gotovo pola stoljeća.  Rasprodana arena bila je kulminacija turneje s više od milijun posjetitelja diljem svijeta. Od svojih početaka 1968. godine, utvrdili su temelje heavy metala i time utjecali na na bendove iz cijelog svijeta – a taj je utjecaj prisutan i danas.

End of The End  je priča o onom posljednjem koncertu nabijenom emocijama koje karakteriziraju svaki veliki završetak. Obožavatelji  su u središtu koncertnog spektakla dok bend na pozornici izvodi poznate pjesme, od Iron Mana do Paranoida ili War Pigsa između ostalog. Black Sabbath su također proveli neko vrijeme u studiju, pružajući jedinstvenu izvedbu nekih od svojih omiljenih pjesama.

Ovaj film daje obožavateljima intimni uvid u odnose među članovima benda te otkriva neka pojedinačna i zajednička sjećanja Ozzya Osbournea, Tonya Iommija i Geezera Butlera.

Black Sabbath vole generacije i ovaj je film jedinstvena prilika za obožavatelje svih godišta da se sastanu i zajedno dožive kako momci iz Birminghama rade ono što rade najbolje, gotovo 50 godina nakon početka karijere. Pogledajte i poslušajte konačnu riječ najvećeg metal benda svih vremena.

U Zagrebu će ga 28. rujna ekskluzivno prikazati Kaptol Boutique Cinema, a bit će dostupan i u drugim gradovima u CineStar kinima u Rijeci, Zadru, Splitu, Osijeku, Varaždinu, Mostaru, Tuzli i Novom Sadu.

Info o filmu i ulaznicama: http://bit.ly/2shsnRn