Exit tim najavio novo izdanje Sea Star festivala u Umagu!
9. srpnja 2017.
Nikola Knežević (2777 Članci)
Podijeli

Exit tim najavio novo izdanje Sea Star festivala u Umagu!

Exit tim, koji ove godine organizira čak četiri velika festivala u regiji, Sea Star u Umagu, Exit festival u Novom Sadu, Sea Dance festival u Budvi i Revolution festival u Temišvvaru, najavio je već sada novo izdanje umaškog festivala.

Sea Star festival u Umagu ove godine je premijerno predstavljen publici, a nastupila su neka od najvećih imena svjetske glazbene scene, poput The Prodigyja, Fatboy Slima, Paula Kalkbrennera i Mahmuta Orhana, ali i neka od najvećih regionalnih imena, poput Dubioze kolektiv, Brkova, Elementala i Urbana & 4. Više od 50 tisuća ljudi posjetilo je festival u četiri dana na 13 pozornica i uz više od 70 izvođača.

Exit tim je na svojim društvenim mrežama najavio novo izdanje festivala 2018. godine, a kako su naveli vrlo brzo ćemo imati više informacija. Vjerujemo da su u pitanju okvirne informacije o festivalu, poput broja pozornica, izvođača i slično, a moguće je da saznamo već prva imena.

Ono što za sada sigurno znamo jest da će festival ponovno biti održan u resortu Stella Maris u Umagu. Za ostalo ćemo se morati još strpiti!