Još samo ovaj mjesec povoljnije ulaznice za The Beatles spektakl u Zagrebu!
12. srpnja 2017.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Još samo ovaj mjesec povoljnije ulaznice za The Beatles spektakl u Zagrebu!

U produkciji slavnoga Wayna Fowkesa, uz band The Backwards iz grupacije McCartney te pratnju 24-članog orkestra, u listopadu Zagreb očekuje Beatles spektakl!

U zagrebačkom KC Dražen Petrović  13. listopada 2017. godine, održat će se spektakl u pravom smislu te riječi. Na premijernoj turneji bit će upriličen međunarodni glazbeno-plesni i vizualni pop-rock spektakl “Remember Yesterday” – The Beatles Story! Glavnu ulogu u ovom projektu preuzet će poznata glazbena skupina The Backwards, vrhunski Beatles tribute band koji potpisuje McCartney grupacija u vlasništvu poznatog Beatlea, Paula McCartneya. Oni će, u pravom koncertnom ozračju, potkrijepljenom sa vrhunskom zvučnom i vizualnom scenografijom te plesnom produkcijom, provest kroz priču jednu od najvećih svjetskih rock skupina svih vremena, The Beatles.

Uz The Backwards nastupit će i Royal Symphony Orchestra, koji je poznat po sudjelovanju velikih svjetskih produkcija kao što su Jesus Christ Superstar, Musical Classics, Abba i Simfonie, Fantom u Operi i drugih, vođen pod dirigentskom palicom Piotra Oleksiaka.  Orkestar je zagrebačka publika mogla slušati i vidjeti prošle godine u Zagrebu, u rasprodanom showu Queen – The Show Must Go On. Međunarodni koprodukcijski spektakl koji nastaje pod okriljem slovenske koncertne agencije ‘MH concerts’ ima za cilj prerasti u veliku europsku turneju.

Uz ‘MH concerts’, projekt je pod okriljem slavnog britanskog redatelja i scenografa Waynea Fowkesa koji je sudjelovao u projektima kao što su Cavalia Odysseo, Absolute Beginners, Don Juan, Zvonar crkve Notre Dame…

Bitno za naglasiti je da akcijska cijena ulaznice za ovaj spektakl iznosi 180 kuna za sve sektore, i da akcijska cijena vrijedi do 1.kolovoza 2017. Nakon toga, cijene ulaznica iznosit će od 210 do 290 kuna, ovisno o sektoru. S obzirom na veliki interes i prethodni rasprodan projekt Queen u organizaciji MH concerts, preporuka je nabaviti ulaznice na vrijeme, i dok su još povoljne.

Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima