PREMIJERA: Pogledajte novi spot Rockera iz Nove Gradiške za novu pjesmu “Horoskop”
13. srpnja 2017.
Nikola Knežević (2147 Članci)
Podijeli

PREMIJERA: Pogledajte novi spot Rockera iz Nove Gradiške za novu pjesmu “Horoskop”

Rockeri iz Nove Gradiške za Croatia Records su snimili novu pjesmu pod nazivom “Horoskop”, a svoju web premijeru donosi ekskluzivno Music Box.

Život samo po sebi nije jednostavan, a kada se još i zvijezde urote protiv čovjeka stvari se uistinu mogu zakomplicirati. U novom singlu „Horoskop“, o lošem horoskopu pjevaju Rockeri, odličan bend iz Nove Gradiške koji nakon uspješnih singlova „Bikeri“ i „Moja si zvijezda vodilja“ nastavlja suradnju s Mariom Vestićem, autorom glazbe i stihova te Branimirom Jovanovcem Banijem, zaslužnim za aranžman i produkciju.

U videospotu redatelja Marka Zeljkovića, tragikomičnog čovjeka kojemu ništa ne ide od ruke, uvjerljivo glumi Vladimir Andrić, diplomirani glumac s angažmanom u Gradskom kazalištu Joza Ivakić u Vinkovcima.

„Pjesme je vrlo životna i svatko od nas se u njoj može pronaći jer svi imamo trenutke u životu kada nam se čini da se cijeli svemir urotio protiv nas. Ali zato treba slušati dobru glazbu da nas podigne iz loših stanja. Poslije kiše uvijek dolazi sunce! Na snimanju spota smo se odlično proveli, cijela ekipa je za pet. A za sve ostalo kriv je Horoskop!“

Ovo ljeto Rockerima je počelo radno, a u istom ritmu nastavljaju i dalje svirkama širom Hrvatske pa ih tako 14.7. možete slušati u Vinkovcima, 15.7. u Novskoj, 05.8. u Gunji, 17.8. na domaćem terenu u Novoj Gradiški, 02.9. u Slavonskom Brodu te 22. i 23.9. u Omišu.

Više o novostima vezano za Rockere provjerite na njihovoj Facebook stranici.

Premijeru spota omogućila izdavačka kuća Croatia Records.