Nastavi glazbenu priču Kristijana Rahimovskog i postani dio video spota “Za život cijeli”!
21. srpnja 2017.
Music Box (10907 Članci)
Podijeli

Nastavi glazbenu priču Kristijana Rahimovskog i postani dio video spota “Za život cijeli”!

Kristijan Rahimovski, nedavno je predstavio svoj novi singl upečatljivog naziva ‘Za život cijeli’, kroz koji je još jednom pokazao svoju emotivnu kantautorsku stranu.

Publika je sa brojnim pozitivnim komentarima, obasipala Kristijana, a kako i ne bi, kada je riječ o zaista posebnoj pjesmi.  Riječ je o istinitoj priči, jer je kao dječak ovu pjesmu napisao jednoj simpatiji, koja mu je kasnije postala i prva djevojka, ‘S obzirom da nije bilo mobitela to mi je bila jedina mogućnost, ali i način da čekam njen odgovor. ‘Za život cijeli’ pjesma je koja je iskrena, kao i sve koje sam do sada napisao. Bitno mi je da u svemu što radim, ostanem vjerodostojan svom osjećaju.’

Dok pjesma uspješno osvaja radijski eter diljem regije, Rahimovski se zajedno sa svojom cijelom vrijednom ekipom odlučio na još jedno iznenađenje, koje je ovoga puta vezano za video spot.

‘Jednom prigodom, upitali su me idem li na svadbe, obzirom je ovo pjesma takve tematike. Vjerujte nisam ni razmišljao o tome dok sam je pisao, a ako će nekome ova pjesma biti prvi ples, neću imati ništa protiv’, kazao je Kristijan.

Upravo ovo, uvod je u ono što slijedi, a Rahimovski je odlučio svojoj publici zadati, jedan slatki zadatak, ‘Povodom nove pjesme odlučio sam napraviti malo drugačiji video spot u kojem će sudjelovati moja publika. Naime, ideja je da svoje najljepše trenutke sa vjenčanja šalju u video zapisima, a oni najposebniji po odabiru moje ekipe i mene, postati će dio video spota.’

Stoga, ne preostaje vam ništa drugo, nego baciti se na posao i neka vaši najljepši životni trenuci u potpunosti zablistaju u novom video spotu Kristijana Rahimovskog ‘Za život cijeli’. Svoje video materijale, šaljite na e-mail info.kristijanrahimovski@gmail.com , sve do 05.08., a kako smo i spomenuli Kiki će zajedno sa svojim najbližim suradnicima odabrati one najbolje!

Foto: Krešimir Pletikosa