PRIJAVI SE: Dino Merlin treba tvoju pomoć za snimanje spota u pulskoj Areni
25. srpnja 2017.
Music Box (10743 Članci)
Podijeli

PRIJAVI SE: Dino Merlin treba tvoju pomoć za snimanje spota u pulskoj Areni

Magična Arena Pula ovog ljeta domaćin je najvažnijim glazbenim događajima u Istri, ali i ovog podneblja.

Pored Stinga, Toma Jonesa i Zucchera, u ovom velebnom amfiteatru za 28.7. zakazan je koncertni spektakl Dine Merlina. Da nastup najveće bosanskohercegovačke glazbene zvijezde izaziva veliko zanimanje kod publike, pokazuje dodatni kontingent ulaznica koji je ovih dana pušten u prodaju.

Poznat po tome da uvijek priprema iznenađenja, ovaj umjetnik je za koncert u veličanstvenoj Areni Pula najavio nešto potpuno neočekivano; preko društvenih medija pozvao je publiku koja će tu ljetnu večer provesti uživajući u showu “Hotel Nacional” da svojim telefonima snimi izvođenje pjesme “Ako izgovorim ljubav” s posljednjeg albuma i svojim snimkom postane jednim od redatelja video spota koji će se snimati tijekom koncerta. Odabrani sudionici će dobiti priliku da kadrove snimaju uz Dinu i to s pozornice prekrasne Arene!

Poziv fanovima kantautor je uputio preko svoje službene Facebook stranice i drugih društvenih mreža:
Posljednji koncert u Areni Pula pamtim gotovo kao san. Kao u snu, naizgled se čini da znamo šta se desilo, a onda kad pokušamo ponovo to proživjeti, shvatimo koliko su tanke niti koje vežu sjećanja. Ovog puta, da se snovi ne bi zaboravljali, pozivam vas da mi se pridružite na bini i da ovaj najljepši prizor u petak 28.7. zabilježite svojim kamerama. Kadrovi uhvaćeni vašim telefonima i kamerama biti će ovjekovječeni u video spotu za pjesmu “Ako izgovorim ljubav”.

Prijave za sudjelovanje u snimanju video spota mogu se izvršiti putem OVOG LINKA najkasnije do 23 sata i 59  minuta u srijedu, 26.7.2017. godine. Broj sudionika je ograničen, a produkcijski tim Dine Merlina će kontaktirati odabrane sudionike na dan koncerta, u petak 28.7. Za sve dodatne informacije zainteresirani se mogu obratiti na email: team@dinomerlin.com