Kompletiran program Moondance festivala u Trogiru
26. srpnja 2017.
Music Box (8217 Članci)
Podijeli

Kompletiran program Moondance festivala u Trogiru

Moondance Festival za svoju petu godišnjicu objavljuje kompletan line up po danima za kulu u Trogiru i gostovanje jednog od najboljih svjetskih video umjetnika – Videogeista.

Philipp Geist – Videogeist jedan je od najpoznatijih video umjetnika koji se poigrava videom i svjetlosnim instalacijama, fotografijom i slikarstvom, a koji je mapirao neke od najznačajnijih građevina poput Krista u Rio De Janeiru, HVB tornja u Munchenu, kraljevskog trona u Bangkoku i mnogih drugih. Dobitnik je brojnih nagrada i priznanja za svjetlosne instalacije. Za premijerni nastup na ovim prostorima osvjetlit će trogirsku kulu Kamerlengo s prednje strane i to noć uoči festivala 9. kolovoza kao i za vrijeme festivala (10. – 12.8.)

Foto: Fred Pacifico

KOMPLETAN LINE UP PO DANIMA

ČETVRTAK, 10.8.
Ben Sims
Oscar Mulero
Insolate
Jan Kinčl & Regis
Kattie Live
Marion Cobretti
Avoid
Tome R

Petak, 11.8.
Jonas Kopp
Psyk
Petar Dundov
Forest People
Ivan Komlinović Live
Pero FH aka Skeptik
Edy C B2B Eggy

Subota, 12.8.
Moondance meets Tresor
Robert Hood
Dj Deep
Handmade
The Analogue Cops Live

Osim već najavljenih headlinera na Moondance ponovo dolaze Marion Cobretti iz Berlina te The Analogue Cops, talijanski dvojac s adresom u berlinskom Tresoru,  izvođači koji su opravdali biti dio stalne postave Moondancea. Prvaci regionalne techno scene popunit će festivalski program Moondancea u tri večeri pravog techna.

Na finalnoj večeri u subotu 12. kolovoza pod nazivom Moondance meets Tresor, festival će ugostiti kultni berlinski klub koji će pokušati prenijeti djelić atmosfere iz hrama techno muzike s uvaženim imenima poput Robert Hooda, Dj Deepa, Handmadea i The Analogue Copsa.

Moondance festival u suradnji s EMI Institute organizira radionicu produkcije elektronske glazbe u trogirskoj Gradskoj vijećnici u petak 11. i subotu 12. kolovoza od 17 sati. Predavači su Lucretio iz The Analogue Copsa, Petar Dundov i Marin Gospić.

Teme su:

  • sinteza zvuka u Abletone 9 programu
  • od DJ-a do Live izvođača
  • postavke Live nastupa na Abletone 9 programu
  • Electron Octatrack za Live nastup

Ove godine premijerno najavljujuza sve goste koji sa svih strana svijeta dolaze ranije, free beach preparty, u srijedu 9. kolovoza od 18.00 na plaži ispred novootvorenog Brown Beach House hotela. Za ljetne ritmove zadužena je ekipa Radio Esplendor DJ-eva iz Splita.

Kao i svake godine Moondance na kraju sve tri večeri u kuli nastavlja ples na legendarnim after partijima na pijesku plaže Bamboocha bara ispod apartmana Medena u Segetu Donjem.

Line up čine regionalna imena: Avoid, Jock, Shi Pe, Teo Harouda, Anderj Jelić aka No Government, Jolly Joke, Juri Paik, Marul, Marcellus, Okac, Chuby, M’tlaren, Hervie, Santiago Batacosta, Amigoo, i Vushi.

ULAZNICE

U prodaji su povoljne festivalske regionalne trodnevne ulaznice po cijeni od 200 kn do 1. kolovoza. Poslije toga cijena ide na 250 kn. Sve informacije na ticketshop.hr.

U prodaji su i grupne regionalne ulaznice – platiš 5 dobiješ 6, po cijeni od 200 kn, a u prodaji su do 1. kolovoza. Poslije toga cijena za regionalne ide na 250 kn.

Dnevne regionalne ulaznice će biti u prodaji od 1. kolovoza po cijeni od 130 – 150 kn. Detalji na ticketshop.hr.