Sve je spremno za veliki spektakl Tomislava Bralića i klape Intrade u pulskoj Areni
31. srpnja 2017.
Music Box (11075 Članci)
Podijeli

Sve je spremno za veliki spektakl Tomislava Bralića i klape Intrade u pulskoj Areni

Još nas samo četiri dana dijele od velikog koncerta i ispunjenja sna Tomislava Bralića i klape Intrade da zapjevaju u pulskom amfiteatru, po nekima najljepšoj pozornici u Hrvatskoj.

U tijeku su završne pripreme za koncert koji je organizacijski veoma zahtjevan jer se održava u zaštićenom kulturnom spomeniku. Tomislav i klapa imaju slatkih problema oko slaganja repertoara, vježbanja glasnica i dogovaranja zadnjih detalja vezanih uz koncert. 

Na ovom koncertu će raditi više od 200 ljudi što uključuje ekipu organizatora, tehničara, scenografa, produkciju, snimatelje, koordinatore, tonce, majstore rasvjete, osiguranje itd. Pozornicu u tri nivoa dimenzija 20×12 m, razglas, rasvjetu i ostalu produkciju će dovesti 25 kamiona i kombija. Pozornicu će upotpuniti velika LED zavjesa dimenzija 18×4 m koja će biti prozračna da se ne zatvori pogled na jedinstvenu arhitekturu Arene. Pozornica će još biti ispunjena dalmatinskim elementima, a zidine i publika će biti dodatno osvjetljeni zbog snimanja. 

Ulazi u Arenu se otvaraju u 19:30h, tako da koncert može početi u 21:00h kako je i planirano. U ulicama oko Arene promet će biti privremeno zaustavljen od 20:00 do 24:00h.

 

Po čemu će se razlikovati koncert u pulskoj Areni? Da li tamo već duže priželjkujete nastupiti?

Mislimo da je pulska Arena jedan od najljepših naših koncertnih prostora i već sada čujem kako odzvanja naša pjesma tamo. Ove godine smo konačno dobili taj prostor i veselimo se tome jer prije i poslje nas u pulskoj Areni pjevaju sve svjetske zvijezde.

Jedan ste od rijetkih izvođača u Hrvatskoj koji je do sada uspio napuniti sve Arene  a sada je na redu i Arena u Puli . Kako objašnjavate to?

Nemam ni ja objašnjenje za to, samo znam da svaku našu pjesmu ljudi vole, pjevaju. Ja samo mogu reći veliko hvala svima koji vole mene i klapu Intrade.

U pulskoj Areni od domaćih izvođača su do sada nastupili Massimo, Oliver, Gibonni, Dražen Zečić, Tony Cetinski, Nina Badrić, Parni Valjak i drugi. To je zaista krema naše scene, kako je upisati svoje ime uz njihova?

To me podsjeća na pehar od Wimbledona, pa kad krenu upisati i vaše ime na tom peharu. Mi smo veoma ponosni što smo dio te scene, ali normalno sve to zahvaljući našoj publici.

Postoji li pjesma klape Intrade koja je vašem srcu jako draga, a šira publika je možda nije upoznala? Može biti sa bilog kojeg albuma kojeg ste izdali.

Postoji, “Morska Ljubav” s albuma “Ne damo te pismo naša”, “Šterika” s albuma “Karta ljubavi”, “Riči u mislima” s albuma “Sritan čovik”… Ima ih ima.

Klapu veseli što je njihova publika odlično prihvatila njihov novi singl “Ti, samo si ti” koji su početkom mjeseca predstavili na Splitskom festivalu.

Da su miljenici publike to je već odavno poznato, interes za ulaznicama je velik, a posebno ih raduje informacije da na koncert dolazi velik broj stranaca iz Slovenije, Mađarske, Slovačke, Poljke, Češke, Austrije, Njemačke i Švicarske. Organizator otkriva da su neke ulaznice za ovaj koncert kupljene i u Americi!

Oni koji svoje ulaznice još uvijek nisu kupiti to mogu učiniti u sustavu Eventima i Ticketshopa!