VIDEO: Kada velikani obrade velikana
4. kolovoza 2017.
Music Box (10907 Članci)
Podijeli

VIDEO: Kada velikani obrade velikana

Pjesma ”Heroes’ Davida Bowieja, u izvedbi sastava Motörhead, naći će se na albumu naziva ”Under Cöver”, koji je snimljen za vrijeme studijskog rada na posljednjem albumu banda Motörhead, ”Bad Magic”, objavljenom svega par mjeseci prije smrti Lemmya Kilmistera 2015. godine.

”Heroes” će tako biti dio kompilacijskog ”Under Cover” izdanja, na kojemu će se između ostilih, naći i obrade pjesama sastava poput Metallice, Sex Pistolsa, The Ramonesa i mnogih drugih.

Motörhead je skladbu ”Heroes” izveo u živo samo jedan put; pjesma se naime našla na set listi ovog banda u mjesecu lipnju 2015. godine, na njemačkom Aftershock festivalu. Živući članovi Motörheada, gitarist Phil Campbell i bubnjar Mikkey Dee, izjavili su da je u pitanju jedna od najboljih Bowiejevih stvari, te da su veoma ponosni na svoju verziju ”Heroes” pjesme.

Album ”Under Cöver”, javnosti će službeno biti predstavljen 01. rujna ove godine, te će biti dostupan u digitalnom obliku, kao i na CD-u, vinilu i kao dio posebnog box set izdanja.