VIDEO: Klapa Iskon će na šibenskoj šansoni predstaviti svoju “Pokoru”
10. kolovoza 2017.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

VIDEO: Klapa Iskon će na šibenskoj šansoni predstaviti svoju “Pokoru”

Klapa se veseli predstavljanju nove pjesme ‘Pokora’ za koju kažu da im je došla iz vedra neba u cijelom ovom zanosu na kojem plove zahvaljujući velikom hitu ‘Dobra večer, prijatelji’. 

Marka Pecotića Pecu, člana klape, je kontaktirao stari prijatelj iz mladih dana, Boris Rogoznica, koji im je ponudio svoju pjesmu ‘Pokora’. Režiju spota potpisuje Matko Petrić koji je ovog puta odlučio za noćno snimanje.

– Pjesma nam je svima ušla u uho nakon nekoliko slušanja i zajedno smo odlučili da se radi o pravom izboru za šibensku šansonu. Aranžman smo odmah odlučili povjeriti Eduardu Botriću koji je to napravio u našem prepoznatljivom stilu, što nam je i bila želja. Nakon toga smo odmah otišli snimiti i spot jer inače zbog velikog broja gaži kasnije ga ne bih stigli. Režiju je preuzeo Matko Petrić, mi smo sa finalnim uratkom zadovoljni jer smo predstavljeni u nekom drugom svjetlu, nismo željeli klasični klapski spot nego neki sa nekom pričom koja prati pjesmu – kazao je Marko Pecotić, te dodao – Izuzetno se radujemo šibenskoj šansoni jer je nismo propustili niti jedne godine, tako nećemo ni ove. Počašćeni smo što ćemo ponovo biti dio te velike priče i što ćemo nastupiti na obje večeri, na jubilarnoj i na natjecateljskoj večeri.

Autor pjesme, Boris Rogoznica, je za ovu prigodu rekao – “Ako me ikad’ poželiš minjati po svom, strah me da ne poludiš”, priča je to o tvrdom, autohtonom Dalmatincu čiju je narav teško promijeniti. Tako sam se sjetio svog starog prijatelja Marka Pece koji se pronašao u pjesmi i rekao mi je samo “Bore, ovo ostavi nama“, ekipa želim vam puno sreće na šansoni!