Mediji malo požurili! Daniel Craig nije još pristao na novog Jamesa Bonda!
15. kolovoza 2017.
Nikola Knežević (2799 Članci)
Podijeli

Mediji malo požurili! Daniel Craig nije još pristao na novog Jamesa Bonda!

Po meni najbolji James Bond glumac, unatoč hejterima koji bi me sada popljuvali iako su svi Bondovi osim zadnja četiri čista komedija, Daniel Craig, ipak nije još pristao na novi nastavak bez obzira što su neki mediji požurili i objavili potvrdnu informaciju pozivajući se na svoje izvore.

Prvo su mediji objavili da je glumac potpisao ugovor za novi nastavak filma,  ali se sada javio i Daniel Cragi koji kaže kako još nije donio odluku o tome.

Craig je doveo revoluciju u James Bond franšizi, nema više komedije, nema više “shaken not stirred” jer svaki alkohol je dobar kad ga hitno trebaš, bezobrazniji je nego ikada i sa stavom i to mi se sviđa. Postao je dio franšize 2006. godine u “Casino Royaleu” koji je meni najdraži njegov film, a osim toga pojavio se u još četiri filma, “Quantum Of Solace”, “Skyfall” i “Spectre”.

Tko će glumiti Jamesa Bonda u 25. nastavku još nije poznato, ali vjerujem da ću 8. studenog 2019. godine na platnu gledati Daniela Craiga jer je za tada zakazana svjetska premijera. Nešto ranije film će biti prikazan u Velikoj Britaniji.

Foto: Movie Screenshot