Novi detalji Bowiejeve biografije i čudne seks ponude njegovih “grupija”
19. kolovoza 2017.
Nikola Knežević (2799 Članci)
Podijeli

Novi detalji Bowiejeve biografije i čudne seks ponude njegovih “grupija”

Uskoro će biti objavljena biografija jednog od najvećih glazbenika na svijetu, Davida Bowieja, pod nazivom “David Bowie: A Life”, a sada su otkriveni i neki sočni detalji. 

Knjigu je pisao urednik britanskog magazina GQ, Dylan Jones, te ju je opisao kao najintimniji portet koji se ikad može nacrtati. Inače, pjevač je umro 11. siječnja 2016. godine nakon 18-mjesečne borbe s rakom. Preminuo je samo tri dana nakon najboljeg albuma te godine, “Blackstar”, te dva dana nakon 69. rođendana.

Biografija ovog glazbenika otkriva detalje njegovog divljeg alter ega Ziggy Stardust zbog čega je primao neke čudne ponude. Groupie Josette Caruso opisala je trenutak kada mu je ponuđeno toplo mrtvo tijelo kako bi se seksao s njim i to tijekom turneje u Philadelphiji 1972. godine. Prema pisanju Mail Onlinea, rekla je kako je Bowiejev tjelohranitelj otvorio vrata nakon što je netko pokucao, a potom pozvao Davida koji se potom vratio bijel kao plahta.

Bowie je navodno rekao – “što oni misle tko sam ja, zašto bi netko mislio da sam zainteresiran raditi tako nešto?”. “Zašto bih bio zainteresiran u j****o mrtvo tijeli?”, rekao je Bowie.

Ova biografija će uključivati i sočne detalje njegove seksualne ovisnosti, a i sâm je jednom opisao sebe kao nevjerojatno promiskuitetnu osobu. Izjavio je kako je spavao s nizom žena u 70-ima i 80-ima, a ranije ove godine odvjetnici su čak tražili postoji li netko dijete iz svih tih odnosa zbog podjele njegove 80 milijuna funti vrijedne imovine.
U knjizi će biti i detalji njegovog djetinjstva u Brixtonu, divlje i uspješne glazbene karijere, kao i mirnog života zadnjih godina s Iman.