U susret velikom spektaklu, “Beatlesi” zapjevali u središtu Zagreba
8. rujna 2017.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

U susret velikom spektaklu, “Beatlesi” zapjevali u središtu Zagreba

Međunarodno poznat Beatles tribute band, The Backwards, gostovao je u Novoj ploči i priredio pravi mali show za obožavatelje Beatlesa i usputne prolaznike.

„Love Me Do“, „ Twist And Shout“ i „She loves Me“ odjekivali su središtem Zagreb, a mnoštvo okupljenih spontano je zaplesalo u ritmu njihovih najpoznatijih hitova. Članovi The Backwardsa svojim su izvedbom oduševili sve prisutne i dali nagovijestiti kakav show očekuje Zagreb 13. listopada u KC Dražen Petrović.

Ovaj kratki koncert bio je uvod u premijeru događaja „Remember Yesterday – The Beatles Story“, multimedijski  spektakl koji nas provodi kroz glazbu jedne od najvećih grupa svih vremena, The Beatles, u pravoj koncertnoj atmosferi s vrhunskom zvučnom, vizualnom i scenskom produkcijom.

Publika u „Ciboni“ imat će priliku doživjeti izniman spektakl, kojeg zaokružuju 24-člani simfonijski orkestar, plesači i plesačice, dojmljiva scenografija te bend The Backwards koji utjelovljuje Beatlese već više od 20 godina. Backwardsi su se okupili 1995. godine, od tada su održali više od 3 000 nastupa uživo diljem Europe i Amerike, osvojili mnoge nagrade no i simpatije članova obitelji Beatlesa te djeluju pod grupacijom McCartney.
Simfonijski orkestar „Royal Symphony Orchestra“, koji će se naći na pozornici Cibone, poznat je po sudjelovanju u svjetskim produkcijama poput „Jesus Christ Superstar“, Abba, Fantom u Operi, a ravnat će se pod dirigentskom palicom Piotra Oleksiaka.

Zagrebačku publiku 13. listopada očekuje spektakularno iskustvo uz vrhunske glazbenike u neponovljivoj atmosferi legendarnih pjesama grupe Beatles. Ulaznice za „ Remember Yesterday – The Beatles Story“ mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima sustava Eventim po cijeni od 210 do 290 kn, ovisno o sektoru.