Novo ime na glazbenoj sceni, Roko Vušković, predstavio prvi singl “Tvoj je trag u meni”
12. rujna 2017.
Music Box (10917 Članci)
Podijeli

Novo ime na glazbenoj sceni, Roko Vušković, predstavio prvi singl “Tvoj je trag u meni”

Mladi i talentirani Roko Vušković, snimio je spot za svoj prvi singl ‘Tvoj je trag u meni’. Rokovu autobiografsku pjesmu aranžirao je Predrag Martinjak Peggy, a osim glazbene kompetentnosti i talenta, mladi pjevač ne može sakriti svoju karizmatičnost i vedrinu – osobine koje će se uvući pod kožu naročito ženskoj strani publike.

Kadrovi prekrasne prirode snimljeni su na zagrebačkim golf terenima pod redateljskom palicom Tihane Mošet, a djevojka koju Roko pokušava zaboraviti je Katarina Baban, glumica serije ‘Zlatni dvori’. U video spotu prepunom emocija, Roko oduševljava svojim umijećem sviranja saksofona, moćnim vokalom i pojavom koja će zasigurno osvojiti mnoga ženska srca.

‘Na snimanju je bilo odlično, bilo mi je važno da spot dosegne određenu razinu obzirom da sam pisao tekst i glazbu. Svakom kantautoru je inspiracija život, događaji koje sam proživiš ili netko tebi blizak, tako je i moja pjesma autobiografska. Neke osobe uđu u život i ostave svoj trag’, izjavio je Roko, koji je magistrirao na Muzičkoj akademiji.

Roko već radi na drugom singlu, a naglašava kako su gotove i pjesme za cijeli album.