NAGRADNA IGRA: The Best Classic’ uz klapu Cambi – novo najbolje mjesto za koncerte i opuštanje!
14. rujna 2017.
Nikola Knežević (2828 Članci)
Podijeli

NAGRADNA IGRA: The Best Classic’ uz klapu Cambi – novo najbolje mjesto za koncerte i opuštanje!

Kraj ljeta u Zagrebu, obilježit će jedinstveni događaj s okusom mora i soli, pjesma pod zvijezdama, u potpuno novom mjestu za koncerte.

The Best vam predstavlja novo mjesto za opuštanje nakon napornog radnog dana, u potpuno novom netipičnom terminu koncerata. U sklopu novog programa pod nazivom #TheBestClassic, rezerviranom za najbolje domaće izvođače, u novom spektakularnijem prostoru The Besta, koncerti će počinjati u 20 sati, što je odlično vrijeme za sve one željne kvalitetnog, ali i nešto smirenijeg večernjeg provoda. Klupski prostor The Besta bit će posebno prilagođen novom programu, a sam interijer kluba posebno će se uređivati uz obilje sjedećih mjesta, idealnih za odmor i neobaveznu zabavu.

Zvijezde koje otvaraju novi koncertni prostor Zagreba, u četvrtak 21.9., ali i novi program, #TheBestClassic, jedan je od najpoznatijih klapskih sastava, klapa Cambi iz Kaštel Kambelovca.

Više od trideset godina glazbenog djelovanja, brojne nagrade struke i publike, jamac su da će ekipa iz Cambija, itekako opravdati vaše povjerenje. Na vama je da dođete i uživate u jedinstvenom klapskom pjevanju i neprolaznim hitovima poput ‘Kriva karta’, ‘Ne more mi bit’, ‘Nisan ti do kolina’, ‘Moreš li razumit’, ‘Dugo nije pala kiša’, ‘Dok nas vrime ne iscidi’ i brojnim drugima, kojima su osvojili srca publike.

Sve je poznato, dođite i upoznajte novi čarobni svijet #TheBestClassic, kluba The Best. Ne propustite spektakularan početak nove klupske koncertne sezone u novom drugačijem izdanju, uz klapu Cambi, četvrtak 21.9.2017..

Ulaznice po cijeni od 50kn, potražite putem sustava eventim.hr.

NAGRADNA IGRA:

Imamo za vas 3×2 ulaznice za koncert klape Cambi. Pošaljite svoje podatke (ime, prezime, adresa) na e-mail info@music-box.hr i u subjectu (naslovu) maila napišite “CAMBI U BESTU”. Dobitnike objavljujemo u petak, 15. rujna.