Clone Age predstavili prvi singl na hrvatskom jeziku i to s Leom Radolfi
20. rujna 2017.
Nikola Knežević (2787 Članci)
Podijeli

Clone Age predstavili prvi singl na hrvatskom jeziku i to s Leom Radolfi

Čakovečki rock band Clone Age nakon odlično prihvaćenog albuma “Fuse” iz 2016. godine, premijerno objavljuje svoj novi singl „Nestajemo“ kojeg su snimili u suradnji s pop-rock pjevačicom Leom Radolfi iz benda Judette!

Budući da je ovo njihov prvi singl na hrvatskom jeziku, novo izdanje određeni je zaokret u odnosu na dosadašnji rad benda.

“Pjesma obrađuje tematiku odnosa među ljudima, zanemarivanja određenih vrijednosti nauštrb drugih kao i zabluda o tome što je bitno ili nebitno u životu” (Robert Kriković)

Radnja spota smještena je u intimni interijer, a tematizira emocionalni odnos dvoje ljudi koji je prepun intezivnih reakcija. Pomalo katarzičan video spot koji će publiku zaintrigirati svojim snažnim emocionalnim nabojem, snimio je redatelj Dinko Šimac.

„Naša glazba je miks naših sličnosti, ali još više naših različitosti koje ju čine onakvom kakva jest. Kao jedan od rijetkih istinskih hrvatskih alternativnih rock bendova, njegujemo novi izričaj i originalan zvuk. Zbog naših hard drive rifova i snažnih vokala, “rock” živi dalje!“, poručuju iz benda.

Autor glazbe je Adrijano Valpatić, autor teksta Nenad Rešetar, a autori aranžmana su Adrijano Valpatić, Nenad Rešetar, Robert Kriković, Marko Lajtman i Lea Radolfi. Audio recording potpisuju Adrijano Valpatić i Mark Mrakovčić, a produkciju Clone Age.