Pripremite se za novo izdanje Winter Days of Metal Festivala
20. rujna 2017.
Ante Turić (33 Članci)
Podijeli

Pripremite se za novo izdanje Winter Days of Metal Festivala

Organizatori slovenskog Winter Days of Metal Festivala, pripremili su novi paket bendova koji će nastupiti na drugom izdanju ovog mladog ali veoma uspješnog festivalskog izdanja.

Winter Days of Metal Festival 2018, bit će održani u Bohinju u terminu od 31. siječnja do 2. veljače 2018. godine. Čak deset novih bendova dodano je u line up koji će protresti pozornicu WdoM 2018 festivalskog izdanja: Asphyx, Milking the Goatmachine, Hour of Penance, Fleshless, Srd, Carnage Calligraphy, Novacrow, Immorgon, Grailknights i Infected Chaos, koji su se tako pridružili sastavu Arkona, koji su svoj nastup potvrdili još prije par mjeseci.

Također, u mjesecima koji su pred nama možemo očekivati još velikih imena iz metal glazbenog pravca koji će svojim nastupima ovaj festival učiniti nezaboravnim te ga laganim ali sigurnim koracima ucrtati u mapu europskih zimskih metal festivala koji se jednostavno ne smiju zaobići.

Ulaznice za ovaj glazbeni spektakl, po više nego pristupačnoj cijeni u iznosu od 79€ (plus provizija), možete kupiti OVDJE, a kompletnu ponudu ulaznica, uključujući i sami smještaj, provjerite OVDJE, te si na vrijeme osigurajte svoj primjerak ulaznice koji vam nudi zaista nezaboravne zimske metal praznike u pravom smislu, uključujući skijanje i ostale zimske radosti na bohinjskim dolinama, uživanje u prekrasnom zimskom krajoliku, kao i vodene parkove, wellness i spa tretmane za one koji više preferiraju ipak nešto drugačiji zimski odmor.

Nebrojeno je razloga za posjetiti Winter Days of Metal Festival 2018, na vama je samo da odaberete svoj paket i uživate u još jednom nezaboravnom iskustvu!

Foto: Promo