Od četvrtka u Cinestar kinima koncertni film “Black Sabbath: The End of the End”
25. rujna 2017.
Nikola Knežević (2799 Članci)
Podijeli

Od četvrtka u Cinestar kinima koncertni film “Black Sabbath: The End of the End”

U četvrtak, 28. rujna u odabranim Cinestar kinima bit će prikazan koncertni film “Black Sabbath: The End of the End” o jednom od najvećih metal bendova u povijesti iza kojeg stoji legendarni pjevač Ozzy Osbourne.

End of The End prikazuje posljednju turneja benda koji je doslovno iskovao zvuk metala – Black Sabbath! Nakon gotovo 50 zajedničkih godina, metal bend iz Birminghama posljednji put je stao na pozornicu u svojem rodnom gradu i to na njihovoj zadnjoj turneji. Izvodili su pjesme koje su praktički definirale sam žanr nastupajući godinama u rasprodanim arenama.

U ekskluzivnim intervjuima koje ćete imati priliku vidjeti članovi benda govore o tome kako su sve to proživljavali. Nakon pola stoljeća, ovo je zaista jedinstvena prilika da čujete konačnu riječ najvećeg metal benda svih vremena.

Redatelj koncertnog filma je Dick Carruthers, a u ulogama su članovi ovog sastava, Ozzy Osbourne, Tony Iommi i Geezer Butler. Film traje 124 minute, a početak prikazivanja je 28. rujna i to u sljedećim Cinestar kinima:
Kaptol Boutique Cinema
Zadar
Varaždin
Split
Rijeka
Osijek
Mostar
Tuzla