VIDEO: Novo ime na sceni – Kvadratura kruga! Poslušajte drugi singl, baladu “Ti i ja”!
4. listopada 2017.
Music Box (10956 Članci)
Podijeli

VIDEO: Novo ime na sceni – Kvadratura kruga! Poslušajte drugi singl, baladu “Ti i ja”!

Citat poznatog engleskog matematičara nit je vodilja zagrebačkog benda Kvadratura kruga, novog imena na domaćoj sceni.

Njegovi su članovi Almir (vokal i gitara), Emil (klavir), Damir (bas gitara) i Hrvoje (bubanj), a oformili su se prošle godine.

Ljetos su se premijerno predstavili publici sa singlom i spotom ‘Dobar ili lud’, a sada predstavljaju novi singl ‘Ti i ja’. Za njega su snimili i zanimljiv video uradak prožet kolorističkim vizualima koji će vam sigurno zapeti za oko. Kombinacija je to animiranog i lyric videa koji prati priču pjesme. Bend u cijelosti potpisuje sve, od snimanja pjesme do njezine produkcije i na kraju, realizacije spota.

„Kvadratura kruga je jedan od najstarijih i najpoznatijih matematičkih problema i zagonetki. Kao što je teško definirati što je matematika teško je definirati i što je glazba. Ali ako razumijemo što su, definicije nam nisu potrebne. Zato u našoj glazbi naglasak stavljamo na estetiku zvuka i na osjećaje koje ona izaziva. S jedne strane, proces nastajanja naših pjesama možemo usporediti s rješavanjem matematičkih problema. S druge strane, umjetnički elementi inspiracije i ‘kemije’ u glazbi teško mogu biti izmjereni i modelirani matematički. I zato Kvadratura kruga. Nerješivo“, kažu momci o glazbi koju stvaraju i ideji koja stoji iza zanimljivog imena benda.

Novi singl ‘Ti i ja’ radiofonična je pop-rock balada, koja će sasvim sigurno pronaći svoj put do publike i etera domaćih radio stanica.

Slušajte i uživajte uz Kvadraturu kruga!

Foto: kvadraturakruga.com