Nina Kraljić i Marin Jurić-Čivro nominirani za MTV Europe Music nagrade
5. listopada 2017.
Music Box (10596 Članci)
Podijeli

Nina Kraljić i Marin Jurić-Čivro nominirani za MTV Europe Music nagrade

Tradicionalna dodjela europskih glazbenih nagrada MTV EMA održat će se sredinom studenog u Londonu, a ovih je dana otkrivena i lista nominacija.

Ono što svakako plijeni našu pažnju su nominacije izvođača iz Universal Music glazbene obitelji, uključujući Best Adria Act kategoriju, u kojoj su nominirani Nina Kraljić i Marin Jurić-Čivro. I ove godine dobitnike biraju glazbeni fanovi iz čitavog svijeta, koji za svoje favorite mogu glasati putem službene web stranice. 

Prema broju nominacija listu predvodi Taylor Swift, koja je za nagradu nominirana u ukupno šest kategorija, što uključuje i Best Video nominaciju. Iz Universal Music glazbene obitelji slijede ju Shawn Mendes i Kendrick Lamar s ukupno pet nominacija.

Interesantno je kako se od ove godine kategorije Best Male i Best Female spajaju u jednu – Best Artist kategoriju. U ovoj novoj kategoriji uz spomenute Taylor, Kendricka i Shawna, nominirana je i Ariana Grande.

Godinu za godinu, MTV EMA dodjeljuje i nagradu u nama interesantnoj regionalnoj kategoriji Best Adria Act, u kojoj su ovom prilikom iz Universal Music glazbene obitelji nominirani Marin Jurić-Čivro i Nina Kraljić!

Objava o nominaciji me totalno oduševila i počašćena sam da sam nominirana u regionalnoj kategoriji u okruženju sjajnih muzičara. Super je osjećaj i biti spomenut uz najpoznatija imena svjetske glazbene scene. Bila bih jako, jako sretna da to osvojim, priznajem“, otkriva Nina Kraljić, dok je Marin Jurić-Čivro putem svog Facebooka kratko napisao „Stigla je MTV EMA Best Adria Act nominacija! Skačem od sreće!“.

Fanovi za svoje favorite mogu glasati i u kategoriji Best Adria Act, a glasanje traje do 11. studenog, putem MTV EMA stranice: http://www.mtvema.com/. Na istome mjestu moguće je pronaći i čitavu listu svih nominiranih po kategorijama. Svečana ceremonija dodjele glazbenih nagrada održat će se 12. studenog.

Podsjećamo, Nina Kraljić je nedavno kao novi singl s albuma „Samo“ predstavila pjesmu „Negdje“, s pratećim videospotom, dok je Marin Jurić-Čivro početkom ljeta objavio zamijećeni singl „Još uvijek“, nakon čega je uslijedila i objava videa.

Izvor: Universal Music Hrvatska