The White Stripes najavili objavljivanje novog live albuma
5. listopada 2017.
Nikola Knežević (2805 Članci)
Podijeli

The White Stripes najavili objavljivanje novog live albuma

Ploča će biti objavljena kao dio edicije Thrid Man Recordsa, a ovo će biti prilika da se još jednom podsjetimo na ovaj fantastičan duo.

Jack i Meg White, razišli su se 2011. godine nakon 14 godina rada. Nakon prestanka djelovanja objavili su pet live albuma, sve za Jackovu Third Man Records izdavačku kuću, uključujući i prvi  koncert White Stripesa – “Live On Bastille Day”,  koji je objavljen u srpnju.

Izdavačka kuća, odnosno Jack White je  potvrdio izlazak novog live albuma naziva “The White Stripes Live In Detroit: 1999-2000-2001”. Sadržavat će snimke dva koncerta u Detroitu i Ferndaleu u Michiganu.

Ploča će biti objavljena na 180-gramskom vinilu i pakirana u ručno izrađenom omotu gdje će biti uložene i reprodukcije postera koje je Jack White dizajnirao za svaki koncert. Bit će omogućena za kupnju samo kao dio tzv. Thir Man’s Vault Subscriptions serije uz koju dolaze 12˝i 7˝ploče te bonusi gdje se nalaze i live intervjui s Jackom, ekskluzivne vijesti i glazba, te pristupnica za Vault Novelties trgovinu.

Foto: Promo