Geby predstavila drugi samostalni singl i videospot – “Povedi nas u smijeh”
12. listopada 2017.
Music Box (11078 Članci)
Podijeli

Geby predstavila drugi samostalni singl i videospot – “Povedi nas u smijeh”

Nakon debitantskog singla “Zaboravi na sve”, zagrebačka pjevačica Geby predstavlja drugi samostalni singl i videospot “Povedi nas u smijeh”.

Riječ je o melodičnoj i iznimno radiofoničnoj pjesmi, koju je producirao Leo Anđelković. Autori glazbe su Marino Pelaić i Goran Šeler, koji potpisuje i tekst, a za aranžman su zaslužni Julije Reljić i Leo Anđelković. Pjesmu prati zanimljiv i pomalo artistički videospot kojeg je snimio, montirao i režirao Tvrtko aka Viddok, a posebna zanimljivost je što se Geby u spotu pojavljuje u pravoj pravcatoj vjenčanici!

Geby je videospot komentirala u šaljivom tonu: “Napokon sam pronašla savršenog muškarca svojih snova.” Tko je on, provjerite u spotu.

Geby je široj javnosti poznata po duetu “Malena”, koji je objavila s grupom Gretta, za koji su osvojili i prestižnu nagradu Porin za najbolju vokalnu suradnju.

Surađivala je s brojnim sastavima – s Vikend-revolucijom je objavila album, s Radio Aktivom singl “Ovo nije san”. Trenutno je članica benda Brain Hollidays, a kao prateći vokal surađivala je i s brojnim bendovima poput Psihomodo Pop, Jinx, Flyer, Markiz, The Second Hand Band itd.