Leteći odred predstavio video za novi singl “Non stop”
20. listopada 2017.
Music Box (10960 Članci)
Podijeli

Leteći odred predstavio video za novi singl “Non stop”

Leteći odred je pronašao drogu s koje se ne želi skinuti. U novom singlu Non stop pjevaju o svojoj najdražoj temi i vječnoj inspiraciji – ljubavi.

Već godinama njihove najveće uspješnice slave ljubav, a ovim singlom kažu kako je ljubav, i to ona prava, poput droge koja izaziva ovisnost.

„Ljubav je konstantna i to je ono što nam treba non stop. Ona nas pokreće. Ne trebaju mi droge da bih bio opijen kada i žena može tako utjecati na mene“, komentirao je Dumančić.

Ovoga puta Denis Dumančić je opjevao društvo u kojem živimo na vrlo ironičan i zanimljiv način spominjući neke sitnice koje ga smetaju, a utjehu, spas i bijeg od svakodnevice pronalazi u ljubavi.

Kroz igru riječi uspoređujući je s raznim opijatima koji zazivaju ovisnost, naglasio je kako je ljubav najvažnija i sveprisutna i da kada jednom doživimo pravu ljubav, ne možemo više živjeti bez nje.

Ova dinamična pop pjesma kreće u osvajanje radio postaja, a za ovu fantastičnu stvar zaslužna je već dobro znana ekipa – tekst i glazbu potpisuje frontman benda Denis Dumančić, dok je za aranžman zaslužan Igor Ivanović i Denis Dumančić.

Dinamične kadrove ovog spota režirao je Marko Zeljković – Zelja, a spot je sniman na zanimljivoj lokaciji u SSI Katranu. Vjerujemo da smo vam zagolicali maštu i da jedva čekate pjevušiti stihove novog singla Letećeg odreda.