Brain Holidays i One Dread prvi put zajedno na odličnom koncertu u Vintageu
22. listopada 2017.
Music Box (10572 Članci)
Podijeli

Brain Holidays i One Dread prvi put zajedno na odličnom koncertu u Vintageu

Brain Holidays, sastav o kojem smo već pisali na Music Boxu i koji je ove godine objavio novi studijski album nastupio je u subotu, 21. listopada u Vintage Industrial Baru.

Ovo je bio više nego običan koncert jer su po prvi put zajedno nastupali sa sastavom One Dred. No, prvi su na pozornicu stupili roots/reggae veterani i predstavili se u najbolje svjetlu. Prštali su pozitivnom energijom, što je publika željna plesa jedna dočekala. Vintage je doslovno gorio reggae ritmovima, a naglasak je bio na novi studijski album “System Error” koji je naišao na odlične kritike recenzenata i publike. Ono što je bilo lijepo za gledati i čuti jest što je publika bila odlično upoznata s novim albumom tako da nije bio problem komunikacije s bendom.

Nakon njih je došao One Dreas, roots reggae & dancehall bend. Tea, Nika, Tena i ekipa su samo nastavili započetu priču Brain Holidaysa te su svirali autorske pjesme i obrade hitova Boba Marleya i drugih velikana ovog glazbenog žanra. Bila je ovo odlična kombinacija ova dva benda i definitivno bi trebali češće nastupiti zajedno jer ovo nije bio običan gig nego nešto puno više.

Foto: Manuel Perlić