PREMIJERA SPOTA: Splitski glazbenik Zdravko Bajan prisjetio se onog ljeta
29. listopada 2017.
Music Box (8115 Članci)
Podijeli

PREMIJERA SPOTA: Splitski glazbenik Zdravko Bajan prisjetio se onog ljeta

Samozatajni, ali u renomiranim glazbenim krugovima poznati i priznati glazbenik Zdravko Bajan predstavlja novi singl.

Iz svoje kreativne glazbene radionice donosi nam novi singl imena “Prisjećam se onog ljeta”. Za Bajana je ljeto simbol slobode, ljubavi i mira. To su vrijednosti koje živi i o kojima voli pjevati u svojim skladbama. Pjeva o univerzalnoj ljubavi prema životu koja je smisao našeg postojanja.

Pjesma je nastala u udobnosti njegova glazbenog studija u Splitu. Zdravko je autor teksta, glazbe kao i glazbeni producent. Riječ je o skladbi punokrvnog rock zvuka s intrigantnim tekstom koji će vas potaknuti na razmišljanje.

„Stvaram tako da spontano krenem svirati gitaru i u nekom trenutku se dogodi „Aha“ moment. Tada mi dođe ideja u kojem smjeru će pjesma krenuti. Pijetla, gavrana i slavuja sam ubacio u refren jer mi zvuče sexy“, rekao nam je o svojem kreativnom procesu sam autor.

Pjesma je ovo s njegova trećeg albuma na kojem radi proteklih mjeseci, a najavio ga je singlovima ”Žena kentaur” i ”Vibra”. Potonji je kreirao s Borisom Hrepićem – Hrepom (ex Daleka obala), autorom muzike i teksta, dok je aranžman Bajanovo djelo. Ako vam ime ovog autora još ne ‘zvoni’, dovoljno je spomenuti samo dvije njegove pjesme, ”Lijep i sunčan dan” i ”Ludo zaljubljen”. Hitovi su postali nakon što ih je na svoje albume uvrstio Neno Belan.