Jovanotti otkrio detalje novog albuma – zvat će se “Oh, vita!”
1. studenoga 2017.
Nikola Knežević (2787 Članci)
Podijeli

Jovanotti otkrio detalje novog albuma – zvat će se “Oh, vita!”

Lorenzo Jovanotti uskoro objavljuje novi studijski album kojeg je radio s legendarnim producentom Rickom Rubinom.

Album će nositi naziv “Oh, vita!” i bit će objavljen 1. prosinca za Universal Music Italy, a najavit će ga novim singlom, oko kojeg za sada nema detalja, 10. studenog. Album donosi 14 novih pjesama koje je napisao Lorenzo, a producirao jedan od najvećih producenata svih vremena, Rick Rubin. 

Ovo je njegov 14. studijski album i dolazi tri godine nakon multiplatinastog “Lorenzo 2015 CC”. Inače, novi album izlazi točno na 30. rođendan njegovog prvog albuma “Jovanotti for President” iz 1988. godine.

“Ovo je vrlo važan album za mene, novi početak. Imao sam priliku surađivati s Rickom Rubinom i ovo je bila velika ljudska i glazbena avantura. Dosta je intenzivan album koji ide izravno do srca i ne mogu dočekati izlazak. Radujem se 1. prosinca kako bih mogao dijeliti glazbu sa svima…a onda kreće i turneja, naravno”, rekao je Jovanotti, a prenosi Universal.

“Oh, vita!” će biti dostupan na svim digitalnim i streaming platformama 1. prosinca, kao i u fizičkom izdanju, uključujući standardno i vinil izdanje.