Zaplešite uz novu, live verziju pjesme “Don’t Start Now” Due Lipe
11. siječnja 2020.
Nikola Knežević (2799 Članci)
Podijeli

Zaplešite uz novu, live verziju pjesme “Don’t Start Now” Due Lipe

Uz to što je objavila EP sa šest remixeva pjesme “Don’t Start Now” Dua Lipa je na svojem YouTube kanalu predstavila novu verziju pjesme.

19 članova benda okupljenog oko Due Lipe snimilo je novu, live verziju pjesme “Don’t Start Now” snimljenu u Los Angelesu i predstavljenu u obliku video spota koji je režirao Daniel Carberry. Što se tiče EP-ja, na njemu se nalaze remixevi Doma Dolle, Zacha Witnessa, Purple Disco Machine, Kungsa i Pink Pande, ali i ova proširena live verzija pjesme. “Don’t Start Now” objavljena je u studenom, a pojavit će se na njezinom drugom studijskom albumu “Future Nostalgia” koji stiže u veljači.

“Odlučila sam ovu pjesmu objaviti prvu jer sam htjela zatvoriti jedno poglavlje mojeg života i otvoriti drugo. Ulazim u novom razdoblje s novim zvukom. Riječ je o tome da treba nastaviti dalje i ne dopustiti nikome da stane na put. Osjetila sam da je to i prirodna prva pjesma jer sam je napravila sa sjajnom ekipom koja je radila i na pjesmi ‘New Rules'”, pojasnila je Dua Lipa.

Foto: Promo