Maja Posavec i Ivan Kapec pripremaju „Večer s Cohenom“ u četvrtak u Saxu!
6. studenoga 2017.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Maja Posavec i Ivan Kapec pripremaju „Večer s Cohenom“ u četvrtak u Saxu!

Kažu da je 2016. jedna od najtežih godina u povijesti glazbe i pop kulture općenito jer su nas napustili brojni velikani. Jedan od njih je i kanadski pisac, pjesnik i svakako jedan od najznačajnijih kantautora svih vremena, Leonard Cohen.

Svojevrsni hommage ovom nikad prežaljenom „umjetniku ljubavi i smrti“, kako ga često vole zvati, dat će Maja Posavec uz pratnju Ivana Kapeca na gitari. Bit će to više interpretacija nego uobičajeni koncert, u velikoj mjeri inspirirana albumom „Famous Blue Raincoat“ Jennifer Warnes koja je 1987. na svoj specifičan način obradila Cohenove pjesme, a 70-ih i 80-ih mu je bila prateći vokal na koncertima. Maja i Ivan interpretirat će i sve druge Leonardove bezvremenske hitove tako da se ovo iskustvo nipošto ne smije propustiti.

Putovanje pomalo mračnim i nesigurnim Cohenovim stazama dogodit će se u Saxu u četvrtak, 9. studenoga. Cijena ulaznice u pretprodaji je 35 kuna, a može se kupiti tijekom radnog vremena kluba: ponedjeljak 17-23h, utorak 19-00h i srijeda 18-23h. Zbog intimne prirode koncerta broj ulaznica je ograničen pa se toplo preporuča da svi zainteresirani osiguraju svoje ulaznice na vrijeme. Na dan će ako ih ostane koštati 45 kuna.

Foto: Robert Perović