Iz Detroita u Zagreb dolaze The Goddamn Gallows, bluegrass hobocore spektakl
10. studenoga 2017.
Music Box (5037 Članci)
Podijeli

Iz Detroita u Zagreb dolaze The Goddamn Gallows, bluegrass hobocore spektakl

U ponedjeljak, 13. studenog u Vintage Industrial Bar dolati The Goddamn Gallows. Za koncert će biti moguće kupiti ulaznice po cijeni od 55/70 kuna.

Iz srca američkog hrđavog industrijskog i rockerskog Detroita prvi put u Hrvatsku stižu The Goddamn Gallows. Godine provedene na turnejama, nekako su i oblikovale njihov specifični bluegrass zvuk kombiniran s punk rockom, metalom i zvukom okultnog, ali samo u svrhu najbolje live koncerta koji možete zamisliti.

Live nastup koji ne smijete propustiti. The Goddamn Gallows krasi zarazna i spontana erupcija nepredvidljivosti zato obavezno dođite 13. studenog u Vintage Industrial.

Većinu svojih života proveli su svirajući uzduž i popreko Amerike. Spavali su u napuštenim zgradama, squatovima, kampovima, garažama, a 2007. su napustili sve što su imali i odlučili se poptuno posvetiti glazbi.

Počeli su graditi punk rock zvuk pomješan s teškim rednečkim rokabilijem. S vremenom su počeli uz cestu skupljati glazbenike koji su svirali rifljače, harmomike, mandoline, banjo i stvorili HOBOCORE, tj. americana gypsy punk bez da su zericu više predaniji nekom od spomenutih žanrova.