Djevojke iz Luminizea predstavile potpuno novu pjesmu i spot
20. studenoga 2017.
Music Box (5940 Članci)
Podijeli

Djevojke iz Luminizea predstavile potpuno novu pjesmu i spot

Nakon što su singlom “Twilight” napravile zaokret u zvuku i u svoju glazbu unijele dark-pop momente, all-girl skupina LUMINIZE predstavlja potpuno novi singl na tom tragu – atmosferičnu baladu naslova “Follow You”!

Novi singl dolazi u trenucima kada djevojke započinju turneju s kultnom nizozemskom rock skupinom Golden Earring, koja ih je odabrala kao ‘support act’. Gotovo pa rasprodana turneja uključuje 10-ak nastupa diljem Nizozemske, a vrhunac je veliki koncert u Ziggo Dome areni u Amsterdamu, gdje će djevojke kao predgrupa Golden Earringu nastupiti 9. prosinca, pred više od 15.000 ljudi!

Ove četiri energične djevojke iz Crikvenice – Marcela, Matilda, Tea i Irena, već nekoliko godina žive i glazbeno djeluju u nizozemskom Den Haagu, istovremeno ne zaboravljajući na Hrvatsku i regiju. Regionalnim glazbenim fanovima su do sada podarile uspješne singlove “Zašto još volim te” ft. Marin Jurić-Čivro i “Glavni lik”, a predstavile su se i u akustičnom izdanju, kroz Akustika Session EP i video-serijal!

Novim singlom “Follow You” nastavljaju glazbeni smjer započet pjesmom “Twilight” i predstavljaju svojevrsni zaokret u zvuku, usmjeren dark-pop prizvuku s electro-utjecajem.