2Cellos iz Varšave uspješno započeli rasprodanu europsku turneju
21. studenoga 2017.
Music Box (11025 Članci)
Podijeli

2Cellos iz Varšave uspješno započeli rasprodanu europsku turneju

Nakon što su u ponedjeljak, 20. studenog održali svoj prvi nastup u Varšavi u sklopu europske turneje „Score“, na društvenim mrežama 2Cellos su oduševljeno komentirali početak svog glazbenog putovanja – ‘hvala Varšava, početak turneje nije mogao biti bolji’.

I zaista početak rasprodane europske turneje nije ni mogao biti bolji. Varšava je jedva dočekala 2Cellos, a oduševljenje nisu krili već prvim taktovima ovog dvojca, miljenika publike cijelog svijeta, ali i velikog broja poznatih osoba koji su tijekom njihove karijere izrazili želju za zajedničkim suradnjama. Rasprodana europska turneja nastavljena je u Beču, 23. studenog su u Parizu, 24. u Zürichu, 25. u Bruxellesu, 30.11. u Amsterdamu, a zatim i u mnogim drugim europskim gradovima.

Dvojac koji je osvojio svijet svojim uvijek zanimljivim interpretacijama će u sklopu ove europske turneje „Score“ održati i dva koncerta u Hrvatskoj – 16. ožujka u splitskoj Spaladium Areni te 23. ožujka 2018. u zagrebačkoj Areni. Svjetski poznati violončelisti dosad su nastupili samo jednom u Splitu, i to prije čak pet godina, a u Zagrebu su prošlog ljeta zabavljali publiku na Tomislavcu gdje se okupilo više od pedeset tisuća ljudi. Dodatni razlozi zašto i hrvatska publika svoje ulaznice želi imati na vrijeme! Na istoimenom albumu 2Cellos su obradili filmsku glazbu koja će biti predstavljena i hrvatskoj publici sljedeće godine, točnije u ožujku.

Video spotovi za album „Score“ snimani su na atraktivnim lokacijama diljem Hrvatske, a kadrovi za posljednji spot snimljeni su u Splitu za predivni ljubavni film „Love Story“, a njezinu izvedbu će sljedeće godine publika u Splitu imati prilike čuti i uživo. Album na kojem se nalazi filmska glazba bilježi neke od najvećih uspješnica svih vremena kao što su: “My Heart Will Go On” iz filma “Titanic , “Now We Are Free” iz “Gladijatora”, “For the Love of a Princess” iz filma “Hrabro srce”, “Moon River” iz “Doručka kod Tiffanyja,” te “May It Be” iz “Gospodara prstenova.”

Budite i vi dio europske turneje i osigurajte svoje ulaznice na vrijeme! Ulaznice su prodaji u sklopu sustava Eventim.