Vodimo vas na Zrinku Posavec u Lisinski!
23. studenoga 2017.
Nikola Knežević (2092 Članci)
Podijeli

Vodimo vas na Zrinku Posavec u Lisinski!

Kooncert u Lisinskom (mala dvorana) će biti održan u subotu, 25. studenog s početkom u 20 sati

Zrinka Posavec nastupila je na mnogobrojnim koncertima i festivalima u Hrvatskoj i inozemstvu. Ove godine nastupit će u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog sa svojim autorskim pjesmama i etno programom u suradnji s vrhunskom pijanisticom, prozvanom „glazbenim draguljem“ kristalnog i predivnog toplog zvuka Kristinom Bjelopavlović Cesar kao i uvaženim jazz glazbenikom na hrvatskoj glazbenoj sceni, dobitnikom mnogih nagrada i priznanja, skladateljem i gitaristom Mariom Igrecom. Na kontrabasu će nastupiti svestrani Goran Delač, a na udaraljkama osebujni umjetnik i glazbenik Borna Šercar. Kao gost nastupit će klarinetist Bruno Philipp.

Prošle godine objavljen je i njezin album prvijenac „Pantomima – Sevdah i Panonika“ u izdanju Mast produkcije koji je nastao u suradnji sa jazz glazbenicima Tihomirom Hojsakom, Filipom Novoselom, Zvjezdanom Ružićem, Bornom Šercarom i Vojkanom Jocićem. Sa pjesmama sa albuma „Pantomima“ predstavila se već 2016. godine u prepunoj Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog. Album je dobio niz izvrsnih kritika struke.

Najsretnijim čitateljima poklanjamo 2×1 ulaznicu za koncert u Lisinskom. Šaljite svoje podatke (ime, prezime, adresa, broj telefona) na info@music-box.hr i u naslovu napišite “ZRINKA U LISINSKOM”. Ime dobitnika objavljujemo u petak, 24, studenog u večernjim satima.

Sretno!

Foto: Nikola Knežević