Rock Masters & Ervin Baučić vraćaju se u Vintage Industrial Bar!
28. studenoga 2017.
Music Box (10960 Članci)
Podijeli

Rock Masters & Ervin Baučić vraćaju se u Vintage Industrial Bar!

U subotu 2. prosinca u Savsku 160 vraćaju se Rock Masters & Ervin Baučić, kako bi vas opet izuli iz cipela s uvijek odličnom izvedbom Led Zeppelin opusa.

Operni, ali prije svega rock pjevač i glumac, Ervin Baučić, rođeni Omišljanin, zasigurno vas je osvojio nekom od svojih izvedba u zadnjih +20 godina. Jednom prilikom izjavio je: “Glazba je moja prva ljubav, posebno rock ‘70-ih i blues, ali ne stignem konkretno raditi s nekim bendom. Imao sam sreću raditi s izvanrednim glazbenicima od dolaska u Zagreb 1996., s kojima i dalje surađujem, pa si povremeno priuštim neki rock koncert za dušu.”

U kazališnim izvedbama može se pohvaliti s ‘Jesus Christ Superstar’, ‘Šišmiš’, ‘Briljantin’, ‘Aida’, ‘Monty Python’s Spamalot’, ‘Mamma Mia!’… Nebrojeno puta je surađivao s Big bandom HRT-a, a vlasnik je brojnih nagrada.

Rock Masters je grupa koja djeluje niz godina i baštini najbolje od svjetske rock muzike. Brojni nastupi u Hrvatskoj i inozemstvu dokaz su njihove vrhunske kvalitete. Sastav čine poznati muzičari koji su vlasnici niz priznanja (Porin,Status, MM Fender…). Svirali su i u legedarnim sastavima (Time, Nirvana, Parni valjak, Aerodrom, Majke itd). Članovi su Vedran Božić – git/voc, Tomas Krkač – bas/voc, S. Pintarić Pišta – bubnjevi, Danko Krznarić – klavijature/voc i jedinstveni Ervin Baučić – vokal.