Daruvarski hard rockeri iz Cote G4 objavili novi studijski album
29. studenoga 2017.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Daruvarski hard rockeri iz Cote G4 objavili novi studijski album

Hard rockeri, bend Cota G4 oživjeli su barokni ambijent dvorca grofa Jankovića u Daruvaru snimajući tamo svoj treći album imena “ENTROPIA” koji je javnosti službeno predstavljen u utorak, 28. studenog.

Uz album snimili su i novi spot za pjesmu “Kad bio sam njen”. Bend uskoro slavi 20 godina postojanja i ovim albumom zaokružuje posljednju etapu svojeg umjetničkog rada.

Album “ENTROPIA” sastoji se od 11 pjesama koje su nastale pod producentskom palicom Rejhana Okanovića-Regija. Uz tri stalna člana benda: Marka Osmanovića, Dinka Likara i Daria Horvata, album su svojim angažmanom obogatili: Anna Popova, Bernard Pavar, Damjan Deurić, Krešo Oremuš, Majkl Jagunić, Matej Predojević – Petrić i sam producent Rejhan Okanović- Regi.

Snimanje albuma trajalo je sedam dana te je po riječima svih uključenih bilo oduševljavajuće i inspirirajuće iskustvo, ali i veliki izazov. Za snimanje je korišten ambijent dvorca, kao što se to radilo 60-ih i 70-ih godina, što je bendu dalo dodatni, željeni, retro zvuk. Članovi benda su se odlučili na jedinstveni potez. Naime za vrijeme snimanja albuma, svih sedam dana su živjeli u dvorcu.Taj ambijent dao im je i inspiraciju za snimanje video spota koji odiše viteškom tematikom. Daruvarski hard rock bend, prožimanjem povijesti kroz svoj rad, htio je odati počast svojem gradu i njegovoj bogatoj prošlosti.

Prvi singl s albuma je pjesma “Kad bio sam njen”. Riječ je o čistokrvnoj rock skladbi koja je inspirirana ljubavlju, neiscrpnim vrelom umjetničkog izražavanja. Kako ljubav može boljeti i kako ta bol zvuči kada o njoj pjevaju hard rockeri, na najbolji način možete saznati u novoj pjesmi Cote G4. Za pjesmu koja istovremeno osvaja svojom emotivnošću i žestinom rock zvuka, snimljen je i video spot. Radnja je smještena u noćni pejzaž šume što cijeloj atmosferi daje notu mistike i zagonetnosti. Članovi benda su vitezovi koji, u romantičarskom stilu, spašavaju dame u nevolji te se bore protiv zla za njihovu dobrobit. Zanimljiva tema spota zasigurno će pridobiti vašu pozornost.