Dua Lipa postala najizvođačica godine u Velikoj Britaniji po streamanju glazbe
7. prosinca 2017.
Nikola Knežević (2442 Članci)
Podijeli

Dua Lipa postala najizvođačica godine u Velikoj Britaniji po streamanju glazbe

Jedna od najpopularnijih pop pjevčaica današnjice, pogotovo u Velikoj Britaniji, pohvalila se na društvenim mrežama kako je njezina glazba imala najviše streamova u Velikoj Britaniji ove godine.

“Hvala puno mojim obožavateljima. Mi smo najbolji tim. Puno smo se zabavljali ove godine, a još dosta toga pripremam za 2018. godinu”, rekla je Dua Lipa, 22-godišnja engleska pjevačica albanskih, odnosno kosovskih korijena.


Njezin veliki hit “New Rules” dao je nevjerojatne savjete za vezu mnogih mladih djevojaka, zbog kojeg je postala popularnija od Beyonce i Rihanne, a njezin impresivan rast mogao bi promijeniti glazbenu industriju. Tako barem govore najveći svjetski glazbeni kritičari, a to dokazuju i brojke te je tako službeno veća zvijezda od Ariane Grande, Rihanne, Beyonce i Taylor Swift. Prema Spotifyju je najslušanija zvijezda ovog stream servisa. Iako se ova talentirana pjevačica dosta borila da dođe do ovog statusa, to se relativno brzo dogodilo jer joj je tek 22. godina. Ima jedinstven glas, obožavaju je u Velikoj Britaniji, nezavisna je, zrači jednim posebnim X faktorom, ali i seksualnošću. Boljeg uzora ne možete imati.

S obzirom da je rekla kako za 2018. godinu priprema još veće stvari, jedva čekamo vidjeti i čuti o čemu se radi, a nadamo se da ćemo ju i vidjeti na našem području.