Smoke Mardeljano, Gamacid i K.R.A.S.T. na petom Vintageovom rođendanu!
7. prosinca 2017.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Smoke Mardeljano, Gamacid i K.R.A.S.T. na petom Vintageovom rođendanu!

Perjanica regionalnog tvrdog rapa, Smoke Mardeljano, službeno će u srijedu, 13. prosinca promovirati svoj novi album “Ja repujem” u sklopu Mic Drop programa i 5. rođendana Vintage Industrial Bara!

Osim Smokea, aktualni album službeno promoviraju zagrebački reperi Gamacid, dok je uz njih nastupiti i čuvari Kvatrića K.R.A.S.T. Na afteru vrti DJ Noki Nole. Upad je 35/45 kn, a karte po pretprodajnoj cijeni mogu se kupiti u Dirty Old Shopu. Smoke Mardeljano mladi je, ali već itekako poznati i priznati reper diljem regije. Na krilima singlova “Street Blues”, „Ja repujem“ (2,5 milijuna yt pogleda) i „40 lajni“ (1,6 milijuna yt pogleda), Smoke stiže još jednom razvaliti Zagreb u sklopu promocije novog albuma! Ovaj je beogradski reper i glavni junak dokumentarca „Ja repujem“ autora Stefana Veselinovića i redatelja Petra Petrovića, u kojem VICE Srbija upravo kroz lik i djelo Smoke Mardeljana uvodi gledatelja duboko u svijet srpskog hip hopa.

Gamacid je hip hop duo kojeg su osnovali reper Želko (Fetbojsi/ACC) i producent AC3PO (Sinestet/HFF/Elektro vepar) 2014. godine. Ubrzo nakon toga izbacuju EP pod nazivom”Želko I Tripio- GAMACID EP” sa kojeg su i za trake ”Rođeni da Rolamo+Intro” snimili video spot. Nakon toga izbacuju još dva spota za trake ”Pink Panther” i ”Reci Reci” sa legendom srpske Rap scene Juiceom. Nedavno su izbacili i svoj prvi album pod nazivom ”Gamacid” i video spot za pjesmu ”Crne kape i cigare”.

Kva3ch Rap All-Stars Team (K.R.A.S.T) je rap kolektiv s Kvatrića i Maksimira. Čine ga redom Djubre, Kali, Scriptor, Chelavy, Vargek Beatanga, Tibor, Jopa, Dj Katz & Chuck. Iza sebe imaju nekoliko singlova kao što su: Prvo Ročište, Štafeta, Largo, Jam (koji rade svake godine uz pomoć udruge). Još koji singl se može očekivati prije albuma koji bi trebao izaći do kraja 2018. godine. Nastupili su prošle godine u Vintageu s grupom ONI, a ove godine se vraćaju sa Smoke Mardeljanom i Gamacidom!

Ulaznice su u prodaji po 35 kuna, a na dan koncerta će biti 45 kuna.