FOTOGALERA: Glazbena čarolija na Europskom trgu uz Igora Geržinu i Ivanu Kindl
9. prosinca 2017.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

FOTOGALERA: Glazbena čarolija na Europskom trgu uz Igora Geržinu i Ivanu Kindl

U sklopu zagrebačkog Adventa na Europskom trgu jenastupio naš najpoznatiji saksofonist Igor Geržina te započeo seriju od pet koncerata prigodnog naziva “Saxmas Fairytale”. Posebna gošća je bila pjevačica Ivana Kindl.

Dinamična svirka i energična sola bili su okosnica večeri, a Geržina je nastupio sa svojim, kao i uvijek, odličnim bendom sačinjenim od vrsnih studijskih glazbenika. Publici je predstavio svoju autorsku glazbu s Porinom nagrađenog albuma “Bucket List”, a u duhu predblagdanskog vremena, na repertoaru su se našle i obrade hrvatskih i stranih božićnih pjesama. Na sredini koncerta na bini mu se pridružila i specijalna gošća, hrvatska soul diva i pjevačica iznimnih vokalnih mogućnosti, Ivana Kindl. Cijenjena hrvatska vokalistica s Geržinom i bendom izvela je svoj aktualni singl ‘Sve istine i laži’ koji ne silazi s radijskih top lista, a nastup je započela pjesmom ‘Olako’, nedavnim duetom kojeg je ljetos snimila upravo s Geržinom.

Uz raspoloženu publiku i vrhunske izvođače na bini, topla adventska večer brzo se približila kraju, a poznati saksofonist zahvalio se publici i pozvao sve prisutne na sljedeću božićnu saksofonsku bajku.

Ova glazbena božićna čarolija trajat će sve do 4. siječnja, a već sljedeći četvrtak, 14. prosinca Igorova gošća je glumica i pjevačica Vanda Winter. Koncert počinje u 20 sati na Europskom trgu.

Foto: Sanjin Kaštelan