Otvorene prijave za filmove na 16. Tabor Film Festivalu!
9. prosinca 2017.
Music Box (10971 Članci)
Podijeli

Otvorene prijave za filmove na 16. Tabor Film Festivalu!

Naš najdugovječniji međunarodni festival kratkometražnog filma, Tabor Film Festival, otvorio je prijave za kratkometražne filmove koji će ući u program međunarodne i domaće konkurencije na šesnaestom izdanju ovog festivala, koje će se održati od 5. do 8. srpnja 2018. u dvorcu Veliki Tabor u Desiniću.

Na festival se mogu prijaviti kratkometražni filmovi svih rodova (animirani, dokumentarni, igrani, eksperimentalni) u trajanju do 30 minuta,  nastali nakon 1. siječnja 2017. godine. Autorima najboljih filmova u domaćoj i međunarodnoj konkurenciji bit će dodijeljeni festivalski trofeji Veronikina lubanja te novčane nagrade. Rok za prijavu je 15. veljače 2018.

Osim za Tabor, prijave su ujedno otvorene i za njegova mlađeg festivalskog brata, 7. KIKI – festival filmova za djecu koji će se održati od 24. do 28. travnja 2018. u Zaboku. Izbor filmova s KIKI-ja bit će prikazan u posebnom programu Tabor Film Festivala.

Detaljnije informacije  o pravilima i uputama za prijave filmova možete potražiti na službenoj stranici festivala. http://bit.ly/2zWuGsP

Razdoblje pripreme za novo i još bolje festivalsko izdanje obilježilo je još jedno priznanje za kvalitetu: Tabor Film Festival osvojio je nagradu Simply the Best Udruge hrvatskih putničkih agencija i časopisa Way to Croatia u kategoriji manifestacija,  u grupi “tematska događanja višednevnog trajanja”, za kreativnost i inventivnost sadržaja koji kroz različite načina umjetničkog izražavanja oblikuju jedinstven hrvatski festival i značajno doprinose atraktivnosti turističke ponude Zagorja.

Festivalska ulaznica ranograbilica po pretprodajnoj cijeni od 145 kuna (20€) može se kupiti do 15. siječnja 2018. preko sustava Entria na ovom linku http://bit.ly/2jlb3o0. U cijenu karte ranograbilice uključen je kamp za koji je obavezno rezervirati mjesto na kamp.tff@gmail.com.