U prodaji ultimativna zbirka pjesama Prljavog kazališta ‘Antologija’!
15. prosinca 2017.
Music Box (10919 Članci)
Podijeli

U prodaji ultimativna zbirka pjesama Prljavog kazališta ‘Antologija’!

Jedan od najdugovječnijih i omiljenih rock bendova svih generacija, obilježava veliki jubilej. Za Prljavo kazalište s pravom se može upotrijebiti usporedba kako su, kao i vino, ‘što starije tim bolje’, a za njima je četrdeset godina izuzetno respektabilnog rada.

Tim povodom Prljavci su svojim obožavateljima ponudili nešto novo – trostruki cd box ‘Antologija’. Na jednom mjestu objedinili su po prvi put, sve svoje najvažnije, najpamtljivije i najpoznatije pjesme. ‘Antologija’, ili ultimativna zbirka ključnih pjesama, u izdanju Suzy/Hit Recordsa u dojmljivom grafičkom oblikovanju Igora Kelčeca, donosi vam 45 pjesama Prljavog kazališta.

Bend koji je na svoj dojmljiv način oblikovao glazbenu scenu, od punka, novog vala, pa do rocka i pop-rocka, uvijek je ostao vjeran sebi i svom jedinstvenom identitetu. Bilo da slušate ‘Televizore’, ‘Crno bijeli svijet’, ‘Heroj ulice’, ‘Zlatne godine’, ‘Korak od sna’, ‘Kiše jesenje’, ‘Ma kog’ me Boga za tebe pitaju’, ‘Devedeseta’, ‘Uzalud vam trud svirači’, ili ‘Marinu’ i ‘Mojoj majci’, lako je osjetiti duh vremena, koji svi zajedno živimo. Zato je ‘Antologija’ izdanje koje ne smijete propustiti, jer je upravo na njemu sažeto četiri desetljeća bogatog rada benda, koji je ispisao regionalnu glazbenu povijest.

Sigurni smo kako će trostruki cd box ‘Antologija’ Prljavog kazališta u izdanju Suzy/Hit Recordsa, pronaći svoje mjestu u srcima i na glazbenim policima svih poklonika benda. Prljavo kazalište nije uspjelo zaustaviti zemlju, ali vrijeme je! Njihova ‘Antologija’ sa 45 pjesama, bolje reći evergreena, izdanje je, koje ostaje za povijest i generacije koje dolaze.